Boško Obradović izneo zahteve za prekid štrajka glađu

Ostavite komentar


    1. „Kratko i jasno“ …. Za koga…?? Obradovica ili Martinovica. Karte su pomesane.

    1. Jeo je nocu a spavao danju. Slicno Tomi-diplomi onomad. Isplati se strajkovati u Srbiji. Bice Obradovic predsednik Srbije uskoro.

  1. Bez hrane se može i do 14 dana. Boško, budi dosledan izdrži do kraja!

    1. Bez hrane se moze i godinu dana ukoliko imate dovoljne naslage sala, sto on nema. Ukljucite google i potrazite Angus Barbieri. Pozdrav

  2. Kako krijete svaki komentar sa indicijom da Obradovic citavo vreme ustvari radi za Vucica, to je stvarno za medalju.Za Orden Sv.Haralampija! E, jeste i vi urednici i administratori u Danasu saljivdzije, vragolancici, tako reci.

      1. Izracunaj koliko su on i njegovi dali autogolova i „1od 5 miliona“ i Savezu za Srbiju pa stavi prs’ na celo.

        1. Najvise autogolova nisu dali politicari, vec „opozicioni“ gradjani koji znaju sve, pa se pre podne razmislja kako se mora uzeti deo SNS glasaca, u podne kako se ipak mora praviti dil sa Dacicem, popodne kako ce sve to resiti medjunarodna zajednica nakon sto se proda KiM, uvece kako je ipak samo potrebno privuci neopredeljene, da bi se pred spavanje „shvatilo“ da Bosko, Zivkovic, Zelenovic i Sergej predstavljaju „Vuciceve ljude“.

  3. Bez razglabanja u par redova sve jasno! Tako je Boško, imaš punu podršku da istraješ proti bande lopova koji su uzurpirali celokupnu državu i njene institucije

  4. Prema nekim insajderskim informacijama, Boško je već odlučio, da Dveri izađu na ove izbore. E sad, obzirom, da su Dveri još uvek članica SZS, koji jednoglasno bojkotuje izbore, Boško ne želi da samoinicijativno napusti SZS, pa zato svesno i smišljeno stvara incidentnu situaciju, koja šteti politici SZS, nebi li ga SZS isključio iz članstva, posle čega bi on mogao slobodno da objavi, da usled nerazumevanja Saveza prema Dverima, oni donose odluku, da izađu na izbore. Toliko!
    Nadam se da nećete cenzurisati komentar, hvala!

    1. Savez za Srbiju u ovom trenutku ima mnogo veci problem od Boska, a to je sto upravo PSG i Dveri nisu „bivsa vlast“, ali su ipak postali „isprljani“ u ocima dela svojih glasaca saradnjom sa ljudima iz „bivse vlasti“, a uprkos tome i jedni i drugi su spremniji da samostalno provere svoju podrsku nego npr Narodna Stranka, Pokret za Preokret, Levica Srbije i slicne clanice koje se isticu svojim „principijelnim“ bojkotom iz fotelje. Kao takvi, oni izlaskom na izbore mogu ogoliti misteriju „kome idu glasovi Saveza za Srbiju“ i pokazati koliki udeo opozicionih glasaca podrzava ZZS i Dveri i koliko neodlucnih opozicionih glasaca izlazi na izbore i daje podrsku stvarnim opozicionim strankama bas zato sto tu nema ekipe iz bivse vlasti… Dakle, SZS treba da najzad shvati da niko od prodemokratskih glasaca nije razocaran u Vucica, vec u ono sto se naziva „bivsa vlast“, a da se kritikovanje Vucica po principu „mi nismo bili ovoliko losi“ ne racuna kao spremnost na sopstvenu korekciju. Upravo zahvaljujuci toj nespremnosti da se prizna legitimitet belih listica i najzad preuzme odgovornost za poraz iz 2012, kao i vestackog pokusavanja da se posto-poto ostane u politickoj igri i ne otvori prostor za alternative koje bi narod masovnije podrzao, politicka hibernacija (popularno nazvana bojkot) predstavlja prirodno stanje ljudi ciji je najjaci adut da Vucic ne valja vise nego oni.

    2. To sto si napisao ili napisala ama bas nikakako nije tacno. Znam zbog toga sto upravo ja posedujem verodostojnu insajdersku infomraciju, u pitanju su najuzi krugovi, da namera nije da se izadje na ove izbore u junu, sto ce se uskoro i potvrditi, a jos su manje tacne izjave komentatora da je Obradovic Vucicev covek. On je ponekada malo neartikulisan, sto upravo govori da ne kalkulise, ali je svakako dobronameran covek sa svim svojim manama. Svako ko ga zna, zna da je za toliko dostojanstven da sigurno ne bi uzeo, i da mu saradnici donose hranu, kao sto se isto licitira. Ali taj spin je koliko vidim imao srecom svakako los odaziv.

  5. Može te vi reći i misliti šta želite, ali dobar je Boško, bori se, cima levo desno… Ne mogu se naprednjaci normalno pobediti, to su gradovi. Bole će njima šiju da zavrne.

  6. Gde je sad inspekcija? Ako skupština drži takvog stvora na svom ulazu, on bi morao da bude na lancu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.