Boško Obradović o sastanku Đilasa i Vučića: Ovo je najotvoreniji dil

Ostavite komentar


  1. Ko uvede sancije Rusima taj ih je uveo nama ali bez sankcija a koje su gore od sankcija , postacemo jako brzo genocidni , niko nas nece nigde braniti , davato veto , necemo imati na zimu da se grejemo , i ko zna sta jos, taman posla da je Djilas za to a ne verujem ni da je Vucic, mada danas nikome se vise ne sme verovati .

  2. @ Cicka
    Kasno je sad da ne budemo genocidni, trebali ste devedesetih da se bunite protiv ludila, na kraju ja se ne osecam prozvanim, a stvari treba nazvati pravim imenom. Vi se odajuci pocast zlikovcu koji je to pocinio stavljate u taj kos, a on se za pocinjeni genocid, krije iza vas.

  3. Bošku ‘radi’ sujeta, nije pozvan prvi, kao onomad kada je sa Vučićem pio vino, a ništa nije uradio. Doduše, prošao cenzus i, gle, sad bi da bude faktor odlučivanja.

  4. Srbija DA,Rusija NE.
    To još davno jedan čovek uradio i bilo nam je dobro.Mi smo deo Evrope,a kome to nije jasno neka uzme kartu i pogleda.

  5. По коментарима се може видети колико је наш народ и глуп и наиван . Ускоро ћете осетити резултат ових договора . Није крив Бошко..криви сте ви народе. Ви гласате да вас истребе сиромаштвом,и корупцијом. Корупцију сте ви глсали. .

  6. gosp.Obradovicu ,a da čujete sta je rekao g.Stupar u emisiji Utisak nedelje.
    Da li smete ?

  7. Gospodine Boško – sve samo ne Vi.
    Ne cepajte opoziciju.
    Razgovarali su predsednici dve stranke koje su dobile najvise glasova.
    Ne biste valjda gdju Grujicic i gdju Mariniku.
    Vi ste političar – prvo pregovori, pa ulica. Ups. Ustavni sud.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.