Boško Obradović povodom optužnice protiv Dodika: Srbija ima obavezu da reaguje kada je Republika Srpska, zato zabrinjava ćutanje Beograda

Ostavite komentar


  1. Dosadni ste vi rusofili/Zavetnici i Dveri/ . Srbija ne treba nista da mesa jer mi nemamo nikakve veze sa tim Dodikom i tom vestackom drzavom . Tebi ako nesto smeta idi bre tamo pa se druzi sa tim osobama.!!!

  2. Jel moze neko da obavesti Boleta, koji je jos u soku od svadje Putina i Prigozina, da je Vucic javno podrzao Dodika rekavsi da nece primenjivati sankcije protiv njega i funkcionera RS. Jedino sto zabrinjava ovde je autizam koji krasi Dverjane, imajuci u vidu da nemaju nikakav mozdani filter za ono sto ce reci u javnosti.

  3. Sad bre Boško uopšte nisi jasan. Jel treba Vučić da štiti braću preko Drine , treba. Zašto onda ti ideš ruku pod ruku sa onima koji bi uveli sankcije Republici Srpskoj. Vučić reaguje na ugrožavanje Republike Srpske ali je tebi morska voda zapušila uši očigledno.

  4. I ptice na grani znaju da pritisak i napad na Dodika i demokratski izabrane predstavnike vlasti Republike Srpske nije zbog njih pojedinaca već je usmjeren na centralizaciju BiH i razvlašćivanje i ukidanje prava građana Republike Srpske. Valja se samo proisjetiti referenduma dva naroda bez trećeg u BiH 2993. godine nakon čega je počeo rat u BiH. Mislim da bi bila najveća greška ponoviti isti scenario,

  5. slažemo se da Srbija ne sme da ćuti i verujemo da će reagovati na ove optužbe protiv Dodika

  6. Normalnog coveka, gradjanina Srbije, „cutanje Beograda“ po ovom pitanju OHRABRUJE, A NE ZABRINJAVA.

  7. Srbija uvek i u svakom smislu brani Dejtonski sporazum iz prostog razloga što je to u našem interesu

  8. Da nema 2-3 milijarde $ ne bi ga dirali
    Ali kada je gazda bogatiji od države?

  9. Srbiji nije obaveza da reaguje kada je Republika Srpska ugrožena,njoj je to privilegija i zadovoljstvo.

  10. Srpska je sestra Srbije sa kojom nas povezuje ista istorija i narod i dve će zemlje uvek stajati jedna uz drugu.

  11. Republika Srbija i građani Srbije su uvek uz svoj narod zapadno od Drine. Beograd nikad nije ćutao na napade na naš narod u Spskoj i uvek će biti uz njega. ŽIVELA SRPSKA I SRBIJA!!!!

  12. E Bosko sad si pokazao pravo lice. Kukavni Vucicevac nesposoban da prica o nicemu sem srpskom nacionalizmu, dok narod u Srbiji gladuje on se bogati pored SNS-a I izigrava „velikog“ srbina.

  13. Kakve veze imamo sa tudjim drzavama i stranim drzavljanima? A R. Srpska nije ni drzava…

  14. Ааа, па неће Вучић да узнемирава Хила и остале англосаксонске амбасадоре по Балканским пространствима. Можда је он чак дао “ миг “ Шмиту да ово уради. Мало људи је стварно прозрели Вучка.

  15. Ćutanje Beograda? Boško bio na moru negde izgleda čim nije upoznat sa reakcijom Beograda po pitanju RS

  16. Velika podrška Predsednik Dodiku, Republici Srpskoj i svim njenim gradjanima. Nisam konstatovano da je Predsednik Vučić reagovao nakon podizanja sramne optužnice protiv Predsednika Dodika. Vreme će pokazati.

  17. U rs zìve i hrvati i bošnjaci ñe samo srbi dodikovi trebaju vucku za glasanje ñà izborima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.