Boško Obradović: Vučić se najbolje oseća u izbornoj kampanji

*Naprednjaci su u jednom danu pokušali da diskredituju sve predsedničke kandidate * Nisam dobio odgovor da li je Nebojša Stefanović, ministar policije, organizovao prevoz helikopterom izvesnog Sinđelića u danu izbora u Crnoj Gori
Lider pokreta Dveri govori za Danas o vlasti i atmosferi u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Mogućnost novih parlamentarnih izbora pretvorilo je g.Obradovića u goropadnu i anarhističnu osobu jer ga su uhvatile panika i strah od izbora svestan da nema podršku biračkog tela.

  2. Svestan je Obradović da je Vučić toliko jak u biračkom telu da na svim izborima pobedjuje apsolutnom većinom dok njemu i sličnim malim strankama rejting rapidno opada.

  3. Vucic se oseca najbolje kada pomaze svom narodu,on nema nikakvu bojazan od izbora jer je svestan da je svojim zalaganjem stekao veliko poverenje kod gradjana,ti se Obradovicu svakako ne osecas najbolje za izbore jer si svestan da nemas nikakve sanse.

  4. A sa druge strane ti Obradovicu lose jer si svestan da ni sada nisi imao (za tebe famoznih) 5% nego je to bilo nesto na silu i kradju, a ako bi se uz predsednicke izbore odrzali i republicki, svestan si da cenzus neces proci!!!

  5. Bravo Bosko. Udaraj tamo gde boli preobucene radikale a sada Vucicevu SNS sektu. Oni i ne znaju nista osim da botovisu (vidi sve komentare ovde) te da manipulisu i lazu. Organizovani su tako da citaju sve komentare (a i sam Vucic) i da sledeceg dana njihova centrala i pr sluzba izdaje direktive za medije. Tako su dosli na vlast tako ce i otici. Nadam se i na sud.

  6. Filip: Kako je Vučić najavio vanredne parlamentarne izbore , Obradović se skroz izgubio. Zna on da mu je poslanički mandat pod velikim upitnikom.

  7. Svaka čast Boško. Ko prati rad skupštine, zna da vi najviše zaslužujete glas na sledećim izborima.

  8. G.Obradović je poslanik i vodja Dveri koje nemaju ni 1 odsto podrške biračkog tela, politički je nepismen i ima probleme s a shvatanjem tema i ponašanja drugih stanaka u skupštini i na politčkoj sceni Srbije.

  9. I ovaj ce da bude kandidat dve reci ne ume da sastavi a da nekog ne uvredi ja mislim da je on golub prevrtac da mu Vucic obeca neku foteljicu odma bi izdao opoziciju i stao na Premijerovu stranu .

  10. Obradović ima ozbiljne ljude oko sebe: Lompar, Mirović, Nešić, Lipkovski, Dojčinović, Mitrović, Igić, Ševarlić, Marija Janjušević…samo su neka od imena. Napredovao je Boško jako…možda se to svima ne sviđa, ali je tako.

  11. A Boško Obradović se najbolje oseća dajući izjave medijima. Čovek u Skupštini na svakoj pauzi ima nešto da kaže novinarima. Ali očigledno da je svaki način dobar za skretanje pažnje.

  12. Od 14 komentara 10 su BOTOVSKA. Uprpili se SNSovci. Kao će samo tresnuti. Gore nego Sloba!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.