Boško Obradović za Danas: Predložiću američkom ambasadoru da Srbija i SAD podignu spomenik đeneralu Draži Mihailoviću

Ostavite komentar


  1. Pa ovaj covek je prevazišao samog sebe. Pa kako je ovo ludilo od 3,5% da sibicar predlozi Americi nesto o boze, a tekst ne citam samo naslov.

  2. Pre svega treba podici memorijalni centar zrtava komunizma. Nas su crvene sotone u crno zavile.

  3. Da mu nije Vučića i tri postotnog cenzusa – bio bi tamo gde mu je i mesto – van parlamenta. Ovako – magla bi panj da izvali.

  4. Jaka stvar, spomenik, a ruskom ambasadoru neka predloži da Srbija i Rusija podignu spomenik na kojem će zajedno biti Boško i Putin, kao na bilbordima tokom kampanje. To je njegov krajnji misaoni domet, na više Boško nije sposoban.

  5. Dečko,Ajde malo budi realan,21 vek je.
    Predlozi neku fabriku,nešto sto donosi posao,izvoz,plate.

  6. Gluplji predlog odavno nisam cuo narocito u sadasnjim nestabilnim spolnjim – politickim ali i unutrasnjim previranjima u Srbiji prica o Drazi Mihajlovicu nikome od nas sada nije potrebna. Ovo je predlog totalnog politickog analfabete.

  7. A ne priča o kriminalu i korupciji,o kontroli vlade, nego o nezabranjenoj temi o istoriji. Koga to više briga kada su u sadašnjosti velike podele, nejednakosti, siromaštvo, nizak standard a korupciji nema kraja. Karijerista, izgubljen u vremenu i prostoru. . Svet se okrenuo za 360 stepeni a on o Draži. Ajde da se malo svađamo oko Nemanjića. Nenormalno. Bezobrazno. A još neće nama da predloži nego ambasadoru. Joj, koja šlihtara. Ništa bolji od onih biljčica u skupštini. Totalno je prolupao mada ni pre nije bio bolji.

  8. Eto vam opozicije i kakve su im političke ideje. Pored ovakvih i nije daleko od istine tvrdnja Mikija Manojlovića da je za njih Vučić ko De Gol.

  9. Ovaj se uhvatio za Drazu da je i Mihajlovicu vise….Dosta bre pusti me da pocivam u miru. Ovo nije patriota vec populista.

  10. Прави предлог доста се Српски народ тровао пропагандом који су нам комунисти од 1945 наметнули о ђенералу Михаиловићу човеку који је страдао од тоталитарног система КПЈ.

  11. Sa ovakvom “ mladosti” ne treba brinuti za nasu … Sta bi tek ovaj radio da mu se ukaze prilika…

  12. Koga briga za djenerala… Neka podignu zajednicki spomenik zrtvama nato agresije 1999….

  13. Da li je podizanje spomenika đeneralu i rušenje spomenika Stefanu Nemanji najvažnije i najbitnije u Srbiji !?
    Ako je tako, pa mi onda živimo u raju….

  14. Zaista ne bih imao ništa protiv patriotskog bloka kad ne bi toliko potencirali Rusiju. Pa zar je toliko teško biti patriota a ne trčati u zagrljaj zlu oličenom u Vladimiru Putinu?

  15. I bilo je krajnje vreme!
    Srbija je i dalje u raljama komunista i njihovih snaslednika!
    Naslednika zbog privilegija pre svega!

  16. Nemaš pametnija ni preča posla
    U ovoj državi je sve tip top samo ti taj spomenik remeti spokoj i perfekciju

  17. Откуд право да Бошко и банда држе монопол на патриотизам?

  18. To bi bilo fenomenalno, bravo Boško ! Draža je zaslužio spomenik u Beogradu. Treba već jednom za sva vremena raskinuti sa Titoizmom koji nas je i doveo tu gde jesmo a račune njegovog Eldorada plaćamo i danas.

  19. Zasto ne spomenik mira ili spomenik svih koji su napustili ovu drzavu zbog Seseljizam a i vase politike!

  20. Boško Obradoviču predloži ti njemu da plati ratnu štetu koju su ameri napravili u agresiji na srbiju da vrate kosovo u srpske suverene granice za dražin spomenik ima vremena.Napravi nešto konkretno i zahtevaj da prestanu ucenjivati srbiju i srpski narod.Zahtevaj da prestanu izsiljavati srpsku vlast koga da ima za prijatelja i sa kim če poslovno da se dogovara to ti od njega traži to su bitne stvari a ne draža i tito oni mogu da sačekaju.

  21. Wow to ce 100% smanjiti cenu nafte i gasa. Nema sta bosckic trudis se. Ajde sad u Casinu na zur

  22. Pa jedan je već podignut za decu koji su stradali 1999 … nego ti se bori posto si ušao u skupštinu.. da sve nato zemlje predvođene SAD -a .. podignu same spomenik..

  23. Grubo uopstavanje. Mozda ce neki Srbi i neki Amerikanci to zeleti. Ali ima puno ljudi u Srbiji i Americi koji to ne zele. Ne treba nametati licne stavove. Radi izbegavanja svadja.

  24. trenutno vrlo sustinska, aktuelna i vazna tema … bravo za Boska 🙂

  25. Boško sine,ti si meni simpatičan čovek ali ne može se biti u isto vreme i četnik i voleti Ruska petokraka!

  26. Pa naravno da će dr Miloš Jovanović da odbije saradnju sa Boškom i Milicom, svako normalan bi saradnju sa te dve dodole odbio..

  27. Licemerje je da si kao antikomunista očaran Putinom koji je kao KGB oficir tamničio i torturisao antikomuniste.

  28. Sve si postigao Obradoviću, još samo spomenik i ući ćeš u istoriju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.