Boško Obradović: Zlu se treba suprotstaviti silom

Predsednik pokreta Dveri za Danas o svojim nedavnim nasilnim postupcima, učešću na beogradskim izborima i mogućim koalicijama

Ostavite komentar


  1. Ne znam od kada je nasilje porodična vrednost, gospodine Obradoviću?!!!! Možda u tvom viđenju budućnosti Srbije?!

  2. O kakvoj vulgarnosti pise novinarka? Najozbiljnije, sta je vulgarno u nastupu Dveri?
    Biti dosledan u svojim stavovima kada te osidjuju, kada je vecina protiv tebe i kada to nije bas popularno se zove integritet. Ovaj covek to ima.
    A sto se tice ostalih besmislica koje je iznela novinarka a u vezi sa zlocinima ili nasiljem… pa polako.. dolazi vreme kada ce se svi mkoji su klevetali Dveri stideti svojih reci.

  3. Snežana Čongradin i Danas se pitaju zbog čega mediji daju prostora Dverima imajući u vidu da oni propagiraju politiku netrpeljivosti prema seksualniim, verskim i nacionalnim manjinama, ali onda mu takođe daju prostor i objalvjuju sa njim intervju na naslovonoj strani.

  4. Za "drugacije misljenje" i "raspravu" se zalazu likovi koji su silom prekidali tribine Pescanika… Kad god naletim na bilo sta u vezi Vucica, Dveri, Seselja…podsetim se zasto mrzim nasilnike i zasto ste opasni. Zato sto u meni budite najnize porive, ukljucujuci nasilje za koje se sami zalazete, pretvarajuci me u ono sto nisam. Dovoljno je samo da vas vidim pa da pocnem da razmisljam isto, toliko ste infektivni. Vi i vasa daleko lukavija i sposobnija varijanta – Vucic – su najveca i poslednja rana ““naseg roda". Nakon pameti i pravde srpskih nacionalista nema kajanja.

  5. Odlican intervju.I obrni, okreni, Danas ipak trenutno najbolji izvor informisanja

  6. Dobra pitanja, direktna. Podržavam Boška Obradovića i pokret Dveri, mislim da je ovim intevjuom razjasnio mnoge stvari povodom kojih ga napadaju. Želim Bošku Obradoviću i svim čitaocima srećan Božić – Mir božiji, Hristos se rodi!

  7. Sa Takvim stavom i ponasanjem nece nigde Proci u Svetu
    Zamislite Trapm Obradovic Diskutuju na nekoj Sednici
    I Obradovic gadja Trampa Misom u glavu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.