Sandra Božić o govoru Vladete Jankovića: Zloupotreba opozicije, nije imao pravo na „politički govor“

Ostavite komentar


  1. Ova ima kratko pamćenje. Treba neko da je podseti šta je radila u prošlom sazivu

  2. Boli istina .To je to.Stani pred ogledalo i stid ćete biti same sebe .Sve ce ti biti jasno.Da li imas ikoga svoga da ti kaže da si dio tima koji Srbiju vodi u sunovrat .Onoga dana kad se oslobode medije tvoj tim će pasti sa vlasti i odgovaraće te za sve laži i nedela koja ste ucinili.

  3. Svako iz opozicije može da kaže šta ima, ali ja ću glasnije od svakoga i u isto vreme da pomenem Đilasa, Šolaka, milione, kamione, avione…

  4. Blago nama sa njima. Potpredsednica Skupstine nema pojma CEMU Skupstina sluzi! Pa izjavi: „Vladeta Janković održao politički govor, na šta nije imao pravo…“ Kako to nije imao PRAVO? Gospodjo draga, a GDE se to drze politicki govori? Skupstina je BAS TO, mesto gde se raspravlja o politici. Ili, mozda politikom mogu da se bave samo clanovi SNSa, a mi ostali KUS!

  5. Hajde molim te da malo pričamo o zloupotrebi funkcije tvoje bratije, ili misliš da toga nema?

  6. A saga o Gojku,Sandrice,da li je tu bilo neke zloupotrebe? Ovo je bila jedinstvena prilika da naprednjaci uzivo vide pravog profesora i doktora nauka,jer njihov doktorski copor sasvim je drugaciji.

  7. Jao ko priča o „zloupotrebi“? Pa SNS zloupotrebljava Skupštinu i sve institucije u državi. Tako u uspeli od Srbije da naprave Mordor, zemlju u kojoj nema Ustava ni zakona, gde njihov faraon zloupotrebljava šta god hoće i kad hoće, i sada, kada je neko upalio svetlo na sekundu, svi su skočili da ga ugase? Mali ste vi za to, svetlo je već upaljeno a uskoro ćete bežati kud koji jer bubašvabe beźe od svetla, to je jedini način da ih se rešimo. Paliti svetla u svakoj prilici. Bravo za Profesora, bravoooo! 🙂

  8. Može dotična gospođa da priča šta hoće,ali je sve vreme uzimanja reči od strane g-dina Vladete bio praznik za uši.Pogotovu ako se uzme da zadnjih 10 god na televizijama sa nacionalnim frekvencijama može da se čuje šta kažu rijalitija učesnici,ali da se čuje šta kažu vrhunski intelektualci, e to je zabranjeno

  9. „Najavila je da će se, kao potpredsednica parlamenta, truditi da zastupa „interese Skupštine“, odnosno rad, red i disciplinu, mogućnost da svako „u redu i miru“ kaže šta misli,..“

    Sve to je upravo i uradio prof. Janković a pri tome nije pominjao pojedinačne stranke ili ličnosti. Ova gospođa ima problem sa osnovnom logikom i shvatanjem demokratije a svakako to nije slepa poslušnost Gospodaru.

  10. Iako Vl Jankoviću može da se dosta toga zameri govor mu je bio nasušna potreba srpske javnosti. Iskoristio je priliku i skrenuo građanima Srbije pažnju na sunovrat u koji Srbiju vuče vlast SNS na čelu sa Vučićem.

  11. Da da Zla opozicija kritikuje!! Zamislite umesto da horski peva ode o mudrosti i velicini velikog AV. Podmuklo i neocekivano, ali je AV milostiv i odrzace povodom toga samo jedno od svojih 23433241 obracanja.

  12. Nego na kakav govor je imao pravo u Skupštini Srbije ?
    Onaj koji ćete mu vi iz SNS odobriti ?
    Vi ste najveće nesreće koje su zadesile Srbiju u zadnjih sto godina.

  13. Da bi neko komentarisao gospodina,u pravom smislu te reči,morao bi da sa uvažavanjem mu seobraća.Šta reći posle ovakvog obraćanja.

  14. Vi ste najmanje merodavni da bilo šta zamerite Gospodinu Vladeti Jankoviću, Skupština Srbije je javna govornica svih građana, Vi ste otišli na vašu televiziju da pričate monolog, ovo nije vaša Srbija nego svih građana i tako se ponašajte.

  15. Sve dok Vladeta Janković ne bude dao izjavu Pinku ni ova plavuša ne bi trebalo da bude preneta u Danasu.

  16. Zašto se neko nije potrudio da negira navode gospodina Jankovića- naravno, nije mogao.

  17. Zašto uopšte pridajete na značaju jednoj Sandri Božić, koja ni za šta u u ovoj Srbiji nije kompententna, a nažalost misli da jeste. Nju samo odlikuje nevaspitanje, teatralnost, i neznanje.

  18. А политика СНС је као исправна..ево докле нас је довела..

  19. Vulgaran nastup Jankovica, primer kako se ne doprinosi demokratiji.

  20. Samo ti Božićka nemoj da nam guslaš o zloupotrebama. Ti si se gospođo pokazala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.