Božović: Bombardovanje je bilo pogubno za građane, a ne i za one koji su grabili stanove

Gojković: Vi znate da ćete posle ovakve diskusije imati 0 odsto, a ne kao sada 2,2 odsto
Nastavljena rasprava o formiranju komnisije koja bi trebalo da iuspita uticaj NATO bombradovanja na zdravlje 

Ostavite komentar


  1. Bozovic je spreman za politicku penziju jel su svi njegovi nastupi smehotresni… bravo Balsa imaces 0 % na sledecim izborima

  2. Te posledice svakako treba ispitati i ne vidim šta je tu sporno. A zna se ko je tada bio na vlasti i izazvao najveći deo problema, sa kojima se sadašnja vlast susreće.

    1. Ha, ha, znači DS je bio na vlasti u vreme bombardovanja 1999.god. A što se posledica tiče, 6 godina ste na vlasti a sada ste se naglo zabrinuli za zdravlje naroda…

  3. Preobuceni radikali sa Vucicem i preletacicom Majom ce oterati Srbiju u bankrot. Niti mogu sa nekim da diskutuju niti imaju mentalni sklop potreban za demokratiju. Zato smo tu gde smo.

  4. Politika sledi biznis, kako kaže sirota mala ekspertkinja. Hoćeš lovu pa zaratiš.

  5. Ovi botovi sto pisu narucene komentare da znaju jade da Bog izdaju kaznjava do devetog kolena

  6. Glupo je ovakvu jednu nesreću koristiti za političke obračuna sa neistomišljenicima

  7. Bozovic ovim vredja i gradjane Srbije, kakve veze ima lose zdravstvo sa obolelima od raka, sigurno to nije izazvalo veliki broj obolelih a ni uticalo na sirenje te bolesti.

  8. @jelena

    Pa gospodjice ili gospodjo Jelena, vi ste bili na vlasti kada.je bilo bombardovanje, Milosevic,njegovi socijalisti i radikali su bili dole.na Kosovu, ratovali i vrsili zlocine, zatim izazvali „nicim izazvano“ bombardovanje, pa onda sto lepo primecuje gospodin Balsa Babovic, prigrabili stanove, i sada posle toliko vremena osnivaju neku komisiju za odredjivanje posledica bombardovanja.
    Kakva.hipokrizija i pokvarenost iznad svega!!!

    Postovanje Redakciji Danasa

  9. Nije bitno ZAŠTO NEŠTO NIJE UČINJENO 1999. GODINE, nije bitno, što će se SAD, NATO i one zemlje EU koje su učestvovale u UZP odnosno, u zločinu počinjenom protiv Srbije, na ovakvu odluku, u svojoj oholosti, možda nasmejati, nije bitno ni to što smo svesni da trenutno ne postoji sud niti neka druga instanca koja ovim državama može suditi za počinjene zločine?! Bitno je da mi, konačno i zvanično utvrdimo činjenicu koje smo svi svesni odnosno, DA JE ZLOČIN POČINJEN, da apostrofiramo države koje su učestvovale u tom zločinu, da pobrojimo žrtve kao i posledice tog zločina. Bitno je da se prema tako zvanično utvrdjenim činjenicama odnosimo sa poštovanjem bez politikantskih prepucavanja i niskih udaraca. Bitno je da decu u školama učimo toj istini. Neki veliki mondijalisti i baštinici evropskih vrednosti u Srbiji, traže da se poštuju haške presude, pa čak i da se zakonom zabrani njihovo negiranje, uprkos tome što znamo šta se sve dešavalo u tom kvazi sudu, shodno tome, zašto ne bismo i mi imali prava da tražimo da se i kod nas uvedu zakonske sankcije za one koji će, iz raznih politikantskih, lukrativnih ili drugih ličnih razloga negirati zločine SAD, NATO i njihovih evropskih marioneta, koje su počinili prema ovom narodu? Balša Božović je samo još jedan živi dokaz da Srbiji nisu potrebni neprijatelji. Drži ih u svojim nedrima, gaji i dobro plaća.

  10. Čovek je sa ovakim poređenjem uvredio sve porodice žrtava NATO bombarodvanja

  11. Deca obolela do raka kod nas umiru. Umiru u zemljama u okruženju. Ali to je njihova odgovornost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.