Božović: Funcioner SNS, fizioterapeut, s 24 godine postao zamenik direktora PIO

Ostavite komentar


  1. Relja je ortak sina AV a mi jadnici u PIO fondu vec 6 godina primamo minimalac,ali zato ima para za novog zamenika!

    1. neka direktoruje jos malo a posle ce morati da polozi racune kako i sta je radio i koliko se obogatio.

      1. nažalost u ovoj zemlji niko nikad nije odgovarao za politicke malverzacije i krađe. Vrana vrani oči ne vadi Bojim se da nece ni ovi. Da bi odgovarali na vlast bi morao da dođe neko potpuno nov, cista obraza i neko ko bi promenio zakonom sistem. Ne vidim nikog takvog. Grcacemo mi i dalje sa minimalcima

    2. Kakve to veze ima sa tekstom? Poenta je da li je normalno da takav vodi PIO. A o Balši ćemo ako dodje na vlast. Opozicija nikada nije kriva dok ne dodje na vlast! Kad vlasti budu shvatili da su promenljivi, biće nam mnogo bolje.

  2. Sve sto ti je potrebno danas je clanska karta SNS-a i mozes sve sto pozelis, niko te ne pita da li ti je diploma validna,niko ne testira tvoje sposobnosti pa mozes poducavati trbusni ples,igrati u baletskoj prestavi iako nemas nikakve veze sa njima,biti drzavni sekretar sa diplomom ko zna na koji nacin stecenom,dovoljna ti je clanska karta i mozes leteti do neba.Neka se nicemu ne cudi gospodin Bozovic jer ovo je Srbija danas u kojoj je sve moguce.

  3. Jeli Balša, a jel* istina to što se priča, da te u Evropa 21 ne žele, a ni u DSu više nisi dobrodošao, pa đe ćeš crni Balša, kukala ti majka?

    1. A gde ces ti mucenice, kad odleprsaju ovi tvoji radikali. Hladno je u Rusiji I Belorusiji.

      1. Balša je Vučićev čovek, kao i Šule, Kena, Čomićka, Mićun, Nataša Vučković, Aleksandra Jerkov i svi poslanici DSa. Hvala Bogu, napustiće nas i otići iz Dsa, nismo se razumeli, hvala!

      1. Slusaj Balsa. Dok ste vi zuti bili na vlasti, sve skolovani I pametni drzava je bila u nikada gorem stanju. Upropastili ste drzavu valjda zato sto ste skolovani I posteni. Sada vam sve smeta a drzava u nikada boljem stanju. Sigurno vas boli her nikada vise na vlast necete doci tako pismeni, skolovani I posteni.

    2. Alex, ajmo mi o ovom mlađanom fizoterapeutu. Neka Balše, ovaj direktorčić PIO me zanima.

  4. Ako je fizioterapeut mozda ce da primenjuje terapiju masazom na penzionerima…Kao da ih vec nisu postteno izmasirali.I njih a i njihove penzije

  5. Nista neobicno. Srbija nestaje pred nasim ocima,polupismeni vode drzavu.Diplome nisu problem ima ih na trzistu samo je cena razlicita.Inteligencija iz Bosne ponosne kao iz C.Gore su alfa i omega u Srbiji.Srbiju vole do poslednjeg dinara.Lazu mazu ne kradu ali uzimaju i sto im treba i sto netreba.

  6. Ko su onda predsednici mesnih zajednica kada su na kljucnim pozicijama takvi paceri? Na zalost uvek ima grdje od goreg..

    1. Ja znam, kod mene je „šef“ mesne zajednice armirač! Svaka čast poštenom zanimanju ali i taj je uspeo da zaposli ženu u lokalnoj samoupravi a vi proverite za vaše MZ…

  7. Pa nista Balsa na izbore, kako kazes, pa bori se u parlamentu, menjaj lave….kako te bre nije sramota

    1. Ono kad botina nekoga proziva „kako te, bre, nije sramota?“.
      Možda bi Balša i izašao na izbore i borio se u parlamentu. Kad bismo imali izbore i parlament…
      Ali ti sve to dobro znaš, samo se kao svaki bot i plaćeni vojnik Partije praviš blesav i još se kao nešto sablažnjuješ „kako te bre nije sramota?“.

  8. Čitajući naslov, dalo bi se razumeti da je sa 24 godine postao zamenik, a u tekstu piše 30 (sa 24 je postao član opštinskog veća). Molim korigovati ovo u cilju izbegavanja Kuririzacije.

  9. To je prilicno opasna stvar. SNS je preuzela i Narodnu banku, i PIO. I ministar finansija znamo ko je.

    1. Ako je generalni direktor Eps-a, vlasnik pecenjare, direktor BIA keramicar, zasto nebi zamenik direktora PIO bio fiziotarapeut…..

  10. Samo se pitam,hoće li ovi kadrovi biti najureni sa funkcija,kada padneAV?A pašće,kad tad.
    Iz prošlosti se zaljučuje da će oni samo promeniti stranu i ostati u svojim foteljama.

  11. Još jedan u nizu radikalskih dunstera postavljen tamo gde nema pojma ni o čemu. Bilo bi čudi, da je neko od njih postavljen na mesto u koje se razume. Ali da, to je za njih nemoguća misija….

    1. Zali se jedan naprednjak na partiskg kolegu: Kako ga nije sramota, direktor je sa kupljenom diplomom od 300 evra a ja moju platio 1000 i nisam.

  12. A lopovluci tebe i tvog tate? E crnogorac brzo zaboravljas. Mada je to normalno, niti ste vi odgovarali niti ce ovi sadasnji. Narodu je sudjeno jahanje.

  13. Danas bi morao da se kloni tabloidizacije. U naslovu piše da je „s 24 godine postao zamenik direktora PIO“, a u podnaslovu „sa 24 godine postao član opštinskog veća na Voždovcu“.

  14. Cisto da ne bude rekla kazala, njegovo ime je vec objavljeno na sajtu pio fonda i zaista pise da je zamenik direktora. Porazavajuce. Strasno. A mi vec oguglali na njihove bahanalije pa mnogi reaguju u smislu-pa sta, tako je to svugde…

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 7

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.