Božović: Talas ogromne podrške SNS mora da se strovali

Da li je Srpska napredna stranka sa osvojenih 70 odsto glasova na nedavnim lokalnim izborima dokazala svoju nepobedivost

Ostavite komentar


  1. Miloševiću su izbori pokradeni. Dokaz je, da je OEBS predložio proveru glasova sa Kosova?
    Međutom revolucionari upadaju u skupštinu i u odeljenju gde su bili glasački listići pale.
    Pametnom dovoljno.

  2. Nemaju građani Srbije snage da ga smene.zavladala je apatija među narod,svi čekaju svoj kraj na kukavički način ,istorija se ponavlja kada su vodili hiljade na streljanje mali broj je pokušao beg ,nekom je uspelo ali onaj što nije pokušao njemu je bila sigurna smrt.

  3. Zaobiđite svaki komentar koji završava sa „pametnom dosta“, jer taj sigurno nije pametan. Treba da nas je sve stid i bilo bi nas stid da imamo elementarno vaspitanje i obrazovanje. Treba li Ratko Božović od 87 godina da nas vraća na prav put? Pa čemu životi svih velikuh Srba ako su na nama ostavili trag kao noktom po staklu? Da li smo toliko glupi da ne shvatamo da NIKO ne može proizvesti koliko lopov može nakrasti? Toliko glupi da ne razaznajemo rad od krađe, kriminal od posla, moral od nemorala? Sve nam isto? Pa onda je i naša propast konekventna… Ali zapamtite svi: mi kao Narod smo poslodavci političarima i mi možemo na izborima dati otkaz celom tom lopovskom diskursu i pobrinuti se da sledeći ne budu isti!…Ako ove ih biramo PONOVO, znači da smo i mi svi lopovi, i naša deca pa i nerođeni potomci takođe – jer želimo takav život. Ali, da li je to stvarno ono što želimo za našu decu?

  4. Joja@
    Nije da narod nema snage nego nema volje za promene,ovako mu taman dodje,kakav narod takva vlast!

Ostavite komentar


Politika

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje? 9

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje?

U vremenu u kojem najveći deo političkog života u Srbiji trenutno obeležava navodna „neverovatna“ borba režima Aleksandra Vučića protiv izglasavanja rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, u kojoj se, između ostalog, osuđuje negiranje genocida nad Bošnjacima 1995. godine u Potočarima u javnom prostoru, režim Aleksandra Vučića, imenovao je Dejana Ristića, direktora Muzeja žrtava genocida (koji se ne bavi srebreničkim, već pretežno onim NDH nad Srbima u Drugom svetskom ratu) za ministra informisanja, a samim tim i svojevrsnog kontrolora narativa u ovdašnjem javnom prostoru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.