Briselu ne pada na pamet da menja format pregovora

*Uslovi koje je predstavila Tahiri namenjeni su za smirivanje strasti na Kosovu, ističu naši sagovornici
EU neće uvažiti zahteve kosovskih vlasti o nastavku briselskog dijaloga, tvrde predstavnici diplomatskih krugova

Ostavite komentar


  1. Ne mora Brisel da menja nikakav "format pregovora" . Za njih je Kosovo nezavisna drzava od jula meseca 1999 god. Milosevicem potpisom u Kumanovu o povlacenju
    Srbije sa njima "mrskog" Kosova.Gospodja Edita Tahiri /svrseni Harvardski student pravnih nauka/ je to otvoreno kazala, samo se u Beogradu svi prave ludi da ne znaju o cemu se radi. Postenije bi bilo za politicare iz Beograda da prestanu da se igraju zmurke jer nacionalna zajednica (ili manjina) srba sa severa Kosova moze imitirati one iz kninske krajine i svi im doci u Beograd i "majku" Srbiju.
    Najjevtinije bi bilo poslusati g-dju Editu Tahiri koja iznosi ono sto zvanicni Brisel izbegava dok se prava istina prica po kuloarima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.