Brnabić: Beograd nije jedan od najzagađenijih gradova na svetu

Ostavite komentar


  1. U pravu je: „glavni grad Srbije nije jedan od najzagađenijih gradova na svetu“, već je najzagađeniji!

  2. Jadna je ta drzava koja kleči pred nekom firmom ijoš se time hvali.
    Što se tiče zagadjenja ne znam u kom momentu je gospodja na mestu premijera merila zagadjenost a i sama fraza „nije NAJzagadjeniji“ šta znači? To sto je na drugom mestu je uspeh? Kao sa BDP gde je najmanji pad proglašen za rast?

  3. „…da će se jaz između bogatih i siromašnih pretvoriti u „nepremostivu provaliju“ „. Odlicno. Mi smo bogati pa ne moramo da brinemo.

  4. Kada bi postojala vaga za merenje lazi, ista bi u Srbiji eksplodirala nakon što joj se i priblizi neki političar.

  5. Ova će pokušati da nam dokaže i da sunce ne izlazi na istoku!!!
    Neverovatan bezobrazluk!!!

  6. Znaci kada si 5.na svetu po zagadjenju,onda nisi medju vodecima,ali kada si 150 u necemu sto im odgovara,onda si medju najboljima?!?Cista i neskrivena SNS logika.

  7. Svi smo videli rezultate rada ove nove vlade. Prva stvar je bila da se povećaju parametri za zagađenje vazduha, tako da je vazduh knjigovodstveno čistiji. Sad ćemo umirati od mnogo zdravijeg vazduha nego pre mesec dana.

  8. Nismo zagadjeni znaci?! E pa dobro g. Premijerko, svaki dan dodji na Kalenic i disi duboko samo sat vremena! Ako mozes povedi i av!

  9. Jedino cime mozemo biti zadovoljni i srecni sto disemo isti vazduh sa Predsednicom Vlade i Predsednikom Drzave! Eto da ne kazu na nismo nicim zadovoljni

  10. Naš premijer je potpuno u pravu, pored moje kuće u Resavskoj ul. u Beogradu je kafana Banja, po ugledu na kafanu Vazdušna banja koja je nekada tu postojala. tako da po tome, ovde je dobar vazduh, ali sve ostalo kao i naš premijer teška beda.

  11. Izjavljuje da Beograd nije najjjjj u svetu? Očekujem da joj njen šef uruči otkaz momentalno. Tolika muka i laganje da smo u nečemu najbolji u Evropi i svetu a ona to negira na televiziji i to u jedinoj stvari u kojoj smo prvi a to je zagađenje.

  12. „Brnabić: Beograd nije jedan od najzagađenijih gradova na svetu“.
    Ona to zna!?(ozna sve dozna, javili joj iz BIA) kako zna? pa ona je „najpametnija-najnaprednija Pre mijerka u „novijoj istoriji Srbije“.

  13. Naša predsednica je najpametnija kada ćuti. Valjda nekada pročita šta je izjavila na televiziji.
    Svaki put nam ostavi po neki biser.

  14. Neka vam Djilas kupi maske i podmaske
    Ali nece jer on ceka samo izbore
    Što da baca pare na maske

  15. Danas, jedan od najzagađenijih gradova svakako je Bor. Borani i Boranke su svedoci svakodnevnim njihovim trovanjem arsenom, SO3, SO2, olovom, kadmijumom, živom i još mnogo toga, a sada se sve to pripisuje novom vlasniku RTB Bor, koji za dve godine ne može greške Spaskovskog da otkloni u nikom slučaju. Ovo je jedan primer nestručnog, a kriminalnog rada čoveka koji je bio povezan sa više ministara i vlada preko kriminala, para i nepotizma. Spaskovski je sklonio sve samomisleće i stručne ljude, a na odgovorna mesta postavio je klimoglavce, poslušnike 100%, poltrone, uvlakače i podrepaše slične sebi, te bolje i nije moglo biti. Šteta RTB Bor je vlasništvo radnika i države Srbije nakon Drugog svetskog rata i u 21. veku otuđen, a otuđeni su i novci, nebrojanih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.