Brnabić: BlackRock poseduje samo 138 miliona evra srpskih obveznica

Ostavite komentar


  1. Blackrock je otkupio kompletan srpski dug (100%) i sada nas drže u šaci

  2. Sta znaci ta vest da je Blackrock otkupio deo ili cak ceo dug Srbije? Nista! Kompanije koje trguju hartijam od vrednosti kupuju ako misle da ce moci da zarade. Poverioci prodaju dug ako misle da im je to isplativije. Tako da cela ova vest ne naci nist posebno. Much ado about nothing

  3. Kaže stara izreka „GDE IMA DIMA IMA I VATRE“.Poznato je da bi sadašnja vlast vešala za „neprijatna“pitanja, ukinula bi slobodu glasa.Ionako javni servis služi za reklamu tajkunskim firmama, i za ličnu upotrebu Aleksandra Vučića i njegove razbojnike.Znao je da proziva nekada, a bio je kao opozicija 100 puta više na tv nego opozicija sada.Pišem kao neko ko je apolitičan.Đilas je glumac, glumi SVETU BONU,a bio je toliko drzak dok je bio na vlasti.Ista priča.Prodaće nam zemlju i nestaće, zapamtite to.Svi duvaju u istu tikvu, i pljačkaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.