Brnabić: Današnji dan težak, ne doprinosi saradnji u regionu

Ostavite komentar


  1. Jeste tezi dan danas za SNS, treba narod da proguta da ostankom u Vladi Kosova Srpska lista daje legitimitet stvaranju vojske Kosova… Ali gospodjice Brnabic, ne birinite, navikao je srpski narod, izdrzace, sutra je novi dan, promumlace da su svi isti i nastavice da preziva …

  2. Molim Anu da sa fraza predje na konkretno. Tj da navede šta će se to desiti. Pustite puku predizbornu političku propagandu ako mislite da budete nešto ozbiljno pred svetom.

  3. Srbija će i dalje sprovoditi politiku koja propagira mir i stabilnost u regionu! Provokacije su oduvek bile odlika sitnih i malicioznih duša!

    1. Kakve provokacije?
      Albanci prave svoju vojsku, a nas impotentni drzavni vrh moze samo da gleda i daje uopstene izjave.

  4. Pandorina otvorena, Pantelina zatvorena ! RTS najavljuje novu seriju „Besa“, ulici Cara Nikolaja 2 na Vracaru, vraca se naziv „14 Decembra“, tajni dogovori se sprovode, Ustav se menja preambula se brise i Kosova nema vise ! Kalimero vice, nepravda, nepravda a u Srbiji pocinje da se stampa i izlazi „Pravda“ !

  5. Uprkos provokacijama od strane Prištine, Srbija će nastaviti put mira i prosperiteta jer bez stabilnog regiona nema ni stabilne Srbije.

  6. Pandorina kutija je otvorena, nazalost oni koji su glavni krivci,nece osetiti zlo koje ce izaci iz nje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.