Brnabić je samo PR Vučića, zato ću na njene napade odgovoriti njemu: Balša Božović o premijerkinim uvredama

Ostavite komentar


  1. Na stranu Vucic, ali zna se i sta je „samo“ Balsa Bozovic, tako da slobodno moze da stedi energiju i nikome ne odgovara posto apsolutno nikoga ne zanima.

  2. Vucic upravlja naprednjacima na isti nacin na koji je Seselj upravljao radikallima, Ana Brnabic i Darija Kisic su zamenile Vjericu Radetu i Natasu Jovanovic. Stranacki sef im posalje na mail sta treba da kazu i objave.

  3. Koga intetesuje šta kaže Balša Božović? Koga on realno predstavlja? Vučića neće uzdrmati likovi bez “težine” to je sigurno. Ne treba gubiti energiju i vreme na mišljenja ovakvih ljudi. Trebaju nam mladi, školovani, neokaljani ljudi koji mogu biti realna alternativa…

  4. Ma u toku je potpuno urusavanje svih institucija,dakle drzave i to je najveci problem ovog naroda.Ode drzava,ej ljudi,postali smo tamni vilajet sa mracnim gospodarem,nema nama zivota ni radosti

  5. Ko zadnji izadje iz Srbije,nek ugasi Svetlo…Sta napravi od Srbije, on i nazadnjaci..

  6. Ни мање ни више него Регионална академија.

  7. Direktor ili predsedavajući upravnog odbora ?
    Ko mu je zamenik ? Rodni ili Del Boy ?

  8. Samo si izmišljate zvanja, a rugate se drugima, sve sami eksperti i lezilebovići, kao vaš prethodni vođa. Bruke narodne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.