Brnabić: Jeremić i ja znamo da je istina da se 2017. godine nudio da bude predsednički kandidat SNS-a

Ostavite komentar


  1. Još jedna u nizu mentalnih detonacija premijerke. „…hoće primenu sporazuma iz 2011 a neće iz 2013…“ iz ove poluistine premijerka zaključuje da je prethodna vlast napravila loše a napredna dobre dogovore??? A ovo u četiri oka i mi znamo da je to istina je van svake konkurencije za MALINU GODINE!!!

  2. I ova kao i njen šef uzvraća emocijama koje su na nivou peto-šestogodšnjeg deteta! Sva udruženja pravnika, cociologa, psihologa, psihijatara ćute dok se dečurlija igra sa državom i narodom u njoj. Sram vas bilo, baš ste izdajice svoga naroda najore vrste!

Ostavite komentar


Politika

Miličević: Većina sveta shvatila da Rezolucija o Srebrenici otvara nove jazove u BiH i regionu 10

Miličević: Većina sveta shvatila da Rezolucija o Srebrenici otvara nove jazove u BiH i regionu

Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Milan Miličević izjavio je da je današnje glasanje o rezoluciji ;Generalne skupštine UN kojom se 11. jul proglašava Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. i osuđuje negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca, pokazalo da "većina planete ipak misli svojom glavom" i da "shvata da usvajanje rezolucije otvara nove jazove u BiH i regionu, a potencijalno i u celom svetu".

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.