Brnabić: Još jednom da zahvalim Šarčeviću za hrabrost u reformama

Ostavite komentar


  1. Gde to ostaju mladi? Pa uskoro ce i stariji da odlaze iz ove zemlje. Ova osoba potpuno ne zna sta prica!
    Van svake realnosti.

    Postovanje Redakciji Danasa

    1. Ostaju i „mladi“, mladji od 65 godina. Znam ljude koji su sa 62 odlucili da odu.
      Zivis u oblacima mala…. i do tebe ne dopire glas naroda….
      ….. i ne slutimo kakva sreca sada ceka nas….

  2. Ala, si me ganula. Evo, naslov procitah, suze idu…al’ od tuge i cemera.

  3. Bravo za reforme-Ova gospođa ili gospodin ne zna šta priča, gde je to Srbija napredovala po pitanju školstva ? Napredovala je u kupljenim fakultetskim diplomama, plegijatu doktorsih disertacija ( naj više doktora nauka imamo u evropi prema broju stanovnika), dva puta za nekoliko godina krađa testova, napad na nauni kadar govoreći da tu nema ozbiljnih imena, postavljanje na radna mesta u prosveti samo iz SNS kadrova koji su naj češće nesposobni i da ne nabrajam dalje jer bih mogao do sutra u ovo vreme.

  4. Uobičajeno bla-bla nekoga ko se, od milosti AV ili poricanja optužbi protiv Pajtića o traženom mitu od Aninog bivšeg šefa, dokopao vlasti koju on (ili ona) u suštini nema jer za sve mora da pita svog današnjeg šefa Aleksandra Vučića!
    Šta je to reformisao ovaj milioner od ministra (lično je prijavio imetak Agenciji za borbu protiv korupcije od 1,3 miliona evra -vidi na netu listu KRIK- stečenih kao nastavnik a kasnije direktor pa i vlasnik privatne škole? Da, kada bi se zezali!!!“) Da li je ta „reforma“ uvođenje dualnog obrazovanja -koje je postojalo i u vremenu Broza, ili čuveni „pronalazak tople vode“, možda „bušenje rupe na saksijama“ itd.- zaista puno njegovih „reformi“. Ustvari sve te „reforme“ su načinjene da bi se, po želji stranih izrabljivača, srozao nivo obrazovanja radnika koji će sutra kao polu robovi raditi u stranim firmama u Srbiji, čije osnivanje Vučić pomaže milionima evra NARODNIH PARA! U stvari, stranci su u pravu, šta će motačima kablova neko savremeno obrazovanje? Naravno uništavanje srpske privrede, pošto su AV i njegovi esenesovci, posle „žutih“ -uništili i još uništavaju ono malo preostalih društvenih firmi i drugih dobara, IDE DALJE!
    „Izmislio“ je ovaj, po Ani hrabar i genijalan ministar, ponovo pre više decenija kao nepotrobnu ukinutu „malu maturu“ jer je to tobože potrebno da se kanališe upis u pojedine srednje škole -da ne bude prevelike navale na neke danas veoma „popularne“! Decenijama su školske vlasti prijemnim ispitima uslovljavale upise na škole a posle završetka srednjeg školovanja i na fakultete. I -šta je sada bolje? Neko je izradom testova, štampanjem formulara, organizovanjem dodatnim podučavanjem učenika da prođu testove i čitave dodatne tarapane itd. morao da napuni džepove od provizija za ovo ili ono. Ko- ministar liučno? Ne znam, ali vidi ono o 1,3 miliona evra i pitanje ODAKLE? U svakom slučaju, on je jedan nesposobnjaković koji nije direktno odgovoran za krađu rešenja testova ali da ima trunke morala, učinio bi kao nekadašnji ministar u sličnoj situaciji, Žarko Obradović, koji nije bio odgovoran za nekadašnju krađu rešenja testova, ali je iz moralnih razloga podneo neopozivu ostavku! Ovaj danas to nije učinio, valjda mu treba da zaradi još malo para na budućim muvačinama obnova i zidanja škola itd. ? Ko zna. Hajdemo malo kao Nikola Pašić- može da bude, ali ne mora da znači!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.