Brnabić: Kineske kompanije sačuvale desetine hiljada radnih mesta u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Znači, Kinezi rade Vaš posao? Što ih ne pozovete da formiraju Vladu pošto, očigledno, bolje rade za građane Srbije od Vas.

  2. Usput, ti isti kinezi su unistili desetine hiljada porodica jer ne daju dinara za postrojenja za zastitu zivotnog prostora nego nas truju svim i svacim!! Zahvaljujuci vama gluperdama na vlasti!

  3. „Kineske kompanije sačuvale desetine hiljada radnih mesta u Srbiji“
    One, „kineske kompanije“ imale su samo jedan jedini cilj kad su krenule pravac Srbije;“Da sačuvaju desetine hiljada radnih mesta u Srbiji!?.
    Šta bi sa nama bilo da „braća Kinezi“ nisu došli da čuvaju radna mesta u Srbiji“? Ovo dvonožno stvorenje ne zna da prestane da sipa nebuloze, ali bi vi novinari mogli da prestanete ili bar smanjite distribuciju svih tih „mudrosti“

Ostavite komentar


Politika

Orlić za CMG: Poseta predsednika Kine Si Đinpinga je od istorijskog značaja 10

Orlić za CMG: Poseta predsednika Kine Si Đinpinga je od istorijskog značaja

Predstojeća poseta predsednika Kine Si Đinpinga ogromna je čast za Srbiju, ne samo zbog toga što je reč o nedvosmisleno jednom od najvećih svetskih lidera, koji se nalazi na čelu jedne od najznačajnijih zemalja, već i zato što je reč o iskrenom i pravom, velikom prijatelju Srbije i srpskog naroda, izjavio je za Kinesku medijsku grupu (CMG) poslanik i donedavni predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.