Brnabić: Mali Šengen najvažnija inicijativa

Ostavite komentar


  1. Ne, najveća inicijativa je da se u zatvor strpaju svi koji su ojadili ovu državu. Kreće se od SPS-a, SNS-a, pa onda redom DS, G17 i tako.

  2. I fikus se setio da je ovo „istorijski“dogadjaj. Zar nismo Kosovo „izgubili“ zbog ilegalnog naseljavanja Albanaca, posle Drugog svetskog rata, kad je Tito imao iste ambicije kao i Vucic. Zar i danas na Kosovu ne zive ljudi koji nikad nisu imali drzavljanstvo Srbije ili Jugoslavije. Zar nam nije iz Albanije dosla obucena i naoruzana OVK. Zar do juce, nije Albanija naoruzavala i obucavala naj vece ratne zlocince koji nikad nisu odgovarali za svoja ne dela. Dokle vise mazohizma i gluposti Srbin moze da prihvati? Zasto Amerika ne otvori svoje granice sa Mexikom ako je to dobro? Gde su strucnjaci iz Akademije Nauka da daju analizu onoga sto nas ceka. Radice Srbi za 200 Evra. Sve sto mogu da kazem Mia Kulpa, Mia Kulpa.

  3. Znači li to da će kroz „Mali Šengen“ -kao 1946. za vreme diktature Josipa Broza zvanog Tito, prema Albaniji biti otorene granice kako bi se, ovog puta preko Makedonije koja je takođe „u igri“, u južni deo Srbije- sve do Niša, doselile, kao svojevremeno 1946-1948.g. na Kosmet, desetine i desetine hiljade Albanaqca? Da li im je po nalogu Andreja ili Aleksandra Vučića beogradska „Kovnica“ već odštampala srpske lične karte i pripremila dokaze o državljanstvu Republike Srbije? Nije valjda da im Veliki vođa popušta samo zato da bi Albanija u Srbiji prodavali svoj paradajz? Mora tu postoji još nešto. Ili bi AV i na ovom polju hteo da imitira Tita koji je svojevrmeno stvorio protivprirodni pakt Jugoslavija-Turska-Grčka a Veliki vođa bi da to učini sa Albanijom, Makedonijom i Srbijom! Čudne neke igre na štetu Srba i Srbije. Po meni stvar za psihijatriju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.