Brnabić: Marinika Tepić laže, pitam se ima li tome kraja

Ostavite komentar


  1. Brnabić i Dačić, iz svog ljudskog iskustva, valjda su ukapirali da svaka laž sadrži i malo istine. Ovo ukazuje da ono što je „izlagala“ Tepićeva ima i istine, ne radi se samo o Palmi, već u principu. Takođe, naši vodeći političari lažu i sebe i naroda, a često prenose i tuđe laži, na primer šefove.

  2. Starcevic je Tepić nazvao „bolesnom Đilasovom opajdarom“ koja samo zna da „širi laži po selu“…u skupstini Srbije koriste samo diplomatski recnik?

  3. Marinika Tepic ima dokaze o delovanju ustaskog lobija u vojnim strukturama Srbiji. Za to zna i Vucic a nista ne preduzima

  4. Речник премијерке чија влада претендује да уђе у ЕУ?!

  5. Od svega što je izbrbotalo ovo nebiće, jedino je razumljivo da je isfrustrirana gospođom Marinikom. A i onaj skupštinski obor za odbranu lika i dela, svih nedela. Sve u svemu – drago mi je. Mariniko Carice, trpaćemo ih u marice.

  6. Da. Toliko laže da se sve ubrzo ispostavilo kao istina koju ste vi krili. Sve se ispostavilo kao vaša nova kriminalna afera.

  7. Sto je vise pljuju je dokaz da je se sve vise plase, a ne smeju joj nista jer joj ledja drzi EU. Pljuj Brnabicka pljuj 🙂 drzi se grcevito za pare dok jos mozes.

  8. Zar iko sumnja da je KOVID veštački i da vakine nisu dovoljno ispitane?

  9. Brnabič kaže da to što Tepić radi ima implikacije na život građana Srbije, a verovatno i na njihovo zdravlje i bezbednost. A to što radi ona spodoba iz Jagodine naravno nema implikacija na život, zdravlje i bezbednost građana Srbije.

  10. Zar je moguće da nema nikog hrabrog u vlasti i da tuži Đilasa za krađu 600 miliona evra. Zato zavide Marinko jer je hrabra žena i nije je strah da optuži kriminalce. Vlast kuka da tužilaštvo ne pokreće istragu protiv Đilasa, jer znaju da se niko ne peca na njihove laži.

  11. Kada me podsetite da nam je ovo čudo premijer dođe mi teško, verujte.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.