Brnabić: Ministri koji nisu u stanju da sprovode dogovorenu politiku, slobodni da napuste Vladu

Ostavite komentar


  1. Руска федерација сматра да је Србија ,Руска гувернаторска област са министром Поповићем.Њега може да смени само Руска дума.

    1. Bruko jedna premijerka. Pa šta ćeš nam onda ti tu, ako ko se ne slaže sa tvojim programom „može da ode iz Vlade, AKO HOĆE“?

  2. Видећемо шта ће бити када главни каже „Америка и Енглеска биће земља пролетерска“

  3. Taj Popovic je samo sitni izvrsilac poslova nereformisnih srpskih tajnih sluzbi koje jedino postuju „njegovo velicanstvo“ Putina i firmu mu, zvanu KGB, FSB, i kako god vec. Medjutim, nije to krivica Popovica, Brnabicke, pa cak ni sefa im, Vucica. Nego je krivica Borisa Tadica i njegove bulumente koja za sve vreme njihove vladavine nije bila kadra da reformise „sluzbe“ i da otvori tajna dosijea iz kojih bi se lako videlo ko za koga radi (a o glavi svima nama). Neka neko pita Tadica zasto nije otvorio dosijea. Hajde novinari da vas cujemo …

Ostavite komentar


Politika

Aleksić: Većina za izlazak na izbore 6

Aleksić: Većina za izlazak na izbore

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da je trenutno većina u koaliciji Srbija protiv nasilja za izlazak na izbore 2. juna, uz ispunjenje minimalnih uslova koje su postavili.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.