Brnabić: Moguća rekonstrukcija Vlade

Ostavite komentar


    1. Damo-gospo(đo)dine Brnabić, ti sa svojom nesposobnom vladom niste nikakav servis građana, već ste vi sa vašim promašajima u privredi okačili se na grbači naroda Srbije, vi ste samo servis vlasniku zemlje, a ne građanima. Ponavljate njegove izrečene teze kao papagaji i klimate glavom njemu, a ne narodu. Pričajte jednom istine i to svoje, a ne nebuloze koje vam je izrekao vođa.

  1. Nije iskljucila mogucnost da je Neko nazove I kaze “ „vladu rekonstruisi, vreme tece sad“

  2. Ajme ….. pa to je “ revolucija “ …vec vidim Jutku kao ministra pravde ili tele komunikacija

  3. Mirise mi da Aca , u svojim stresno besanim nocima , smislio da “ zamoli “ Djikija ili Solaka da udju u vladu samo da zaborave taj “ nesrecni “ Bojkot a moze ili Boskic za ministra policije …njihove diplome su “ prave „a kod Ace moze i bez njih

  4. Najava da vispreni ΛV, odnosno SNS smeni nekoliko ministara je notorna laž i predizborno zamajavanje. Kako da smeni prof. dr Z. Mihajlović, kada je ona toliko vredna i toliko autoputeva započela, završila i remontovala da i broj im se ne zna. Za sedam godina neprikosnovene vladavine ΛV ni jedan ministar nije smenjen, jedino su Lazar Krstić, Dušan Vujović i Gašić su podneli ostavke kako bi se bolje udomili u Svetskoj banci i drugde, a Gašić, zbog klečanja pred njim novinarke, a on to mnogo voli, bio na poštedi godinu dana. Tako će i sada „tresla se gora rodio se miš“. Valjda se ovaj narod naučio na prazne hvalospeve i bajkolaži. Da ohrabrim pomenute ministre u članku, od smene nema ništa.

  5. Ma nije valjda da moraju da se ppstuju zakoni. Jel to vazi i za Vladu kada izmeni zakon o racunovodstvu i uvede kazne za nepodnosenje izvestaja o neaktivnosti koga inace niko ne cita a narocito oni koji su samo registrovali firme i ne rade, a onda vlada izda misljenje APR da ne sprovodi zakon o preduzecima i udruzenjima kao i zakon o racunovodstvu u odredbama gde je ustanovljena obaveza APR da brise iz registra sva privredna drustva i udruzenja koja nisu podnela finansijske izvestaje o neaktivnosti 2 godine, ali verovatno usmeno i da ceka 3 godine pa onda pocne da pravi kriminalce od 30000 gradjana koji su firme samo registrovali i podnosi krivicne prijave jer za statisticke potrebe nisu podneli izvestaje o neaktivnosti. Sta nam vredi i da citamo zakone kad vlada misljenjem drzavnom organu moze da ih suspenduje i nalozi da se zakoni ne primenjuju ili neki njihovi clanovi. Zasto ne nalozite infostanu da prestane sa praksom podnosenja vise tuzbi za dug od nekoliko meseci i angazuje advokate pored svojih pravnika za iste samo da bi uvecali troskove gradjanima ili kada se utuzeni dugovi plate oni ih knjize na pretplatu suprotno zakonu o obligacionim odnosima i zakonu o potrosacima ili odbijaju da daju gradjanima brojeve predmeta pred sudom ili izvrsiteljem a iste ne obustavljaju kada se dug plati vec prouzrokuju dalje troskove koji su samo prihod izvrsitelja ili advokata sa kojima rade. Zasto ne primebjujete zakon o pptrosacima u javnim preduzecima koja su po kontrolom navedenih ministara vlade. Zasto Rasim cuti o svemu tome kao ministar trgovine. Celu drzavu ste pretvorili u siledziju koji samo otima a gradjani ne mogu da ostvare nista od zakonom utvrdjenih prava. Zasto su takse pred sudovima toliko visoke da gradjani ne mogu da ih plate a oslobadjanje ne mogu da izdejstvuju jer imaju nasledjene nekretnine. Sve ste izokrenuli naopako i samo lazete da je to sve normalno i po zakonu.

  6. Ma bolju SLIHTARU VUCIC NIJE MOGAO NACI , svaka cast predsednice, pored Martinovica , Risticiveca i Maje , i Djurica , to ti je naj – naj potez, svaka cst

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.