Brnabić: Moguća špijunska afera – ruski špijuni vrbuju srpske agente

Ostavite komentar


  1. CIA ne vrbuje, ha,ha,ha,…CIA je infiltrirana u brojne institucije u Srbiji i to nije tajna, zašto se o tome ne piše ? .

  2. Da li nekoga uopste cudi ovo? Nase bezbednosne strukture i obavestajne sluzbe su kao svajcarski sir pod Stefanovicem, Gasicem i Vucicem. Opste rasulo i javasluk. Tu treba ozbiljno dovesti red.

  3. Naravno, sad možete da priznate Kosovo i podržite inicijativu Branka Ružića da se referendum može održati i u okviru jedne stranke a da istovremeno bude važeći za celu državu. Kad vas malo stisnu ti vaši zapadni prijatelji, odmah istina procuri…spremajte sendviče, trebaće vam za referendum o konačnoj propasti Srbije.

  4. Ruski obaveštajci su izuzetno aktivni u Srbiji, i na njihovom platnom spisku je i najomiljeniji Vučićev novinar Dragan J. Vučićević.

  5. Pa Vučić je pustio ovu špijunsku aferu, i to iz najmanje dva razloga. Prvog, da bi uz njenu medijsku eksploataciju pokušao da „prekrije“ pljačke u Krušiku, Beogradu na vodi, autoputevima, Izradi trgova, ulica u Beogradu itd. Drugog, da bi mu ona poslužila da dokaže SAD i EU da „nema“ nameru da Rusiju učini svojim eksluzivnim saveznikom, i da pokuša da stopira „curenje“ podataka iz zapadnih zemalja o enormnim pljačkama građana Srbije koje je on i njegova porodično-podanička družina do sada izvršila do sada. Zbog toga je on, prema ministru zdravlja Lončaru i savetnice Vasiljević, dva dana bio na intezivnoj nezi u VMA čiji su ga lekari „jedva otrgli od smrti“.

    1. Ko kaže da je primio pare? Ko je drugi čovek? Što nije uhapšen? Zašto ćuti VBA?.
      Šta kupuju Rusi, kada sve znaju?

  6. Dok vas nisu otkrili sa rukama u tegli meda (Krušik), sve je bilo med i mleko. BDP, kamioni, avioni. Sada kada je razotkrivena kradja nevidjenih razmera on postaje hronični bolesnik, Rusija nas od jednom špijunira a do juče braća, saveznici i vojna saradnja a sve da biste nekako sklonili vest o Krušiku u zapećak. I gde je ministar vojni da se oglasi???
    SNS shvati, nećemo stati.

  7. Za ove je malo reći da su bolesni. Samo kradu, lažu, izmišljaju afere…aman radite li nešta, bar nešta pametno?

  8. Hajde sada, red afera da se prekrije Krusik i ucesece ministra u vasoj Vladi drugarice Brnabic. Bili biste dosadni da niste veoma, veoma opasni po ovu zemlju.

  9. Meni je čudno da Rusi plaćaju u Srbiji špijune. Pa svi sendvičari i rusofili bi to radili za džabe, a tih je sigurno 1/3 populacije u državi.

    1. …ali smo poklekli pred arapskim spijunima,sto je frapantno i sokantno…?!
      Mada,upucni vele,da su najbolji keramicari,upravo bliski arapskom svetu…?!

  10. Nemorate da istrazujete koga rusi placaju da siri propaganda u Srbiji, samo procitajte izjave ministara Popovica i Dacica (koji se raspeva kada vidi ruse), bivsi Predsednik Nikolic, Patrijarh Irinej, ceo RTS i mnogi drugi zvanicnici.

  11. Za vreme vladavine DOS-a CIA se infiltrirala u skoro sve institucije u Srbiji. Sada će neko da priča o zlim Rusima, koji vrbuju srpske agente ( CIA to ne radi). Na ovakve fore pecaju se grgeči .

    1. Ne razumem što ovog bota moderator čuva od mog komentara, ali komentar je sigurno poučan i otrežnjujući za zabludele srblje.

  12. Video snimak u kome navodno ruski obavestajac srpskom oficiru predaje novac star je vise godina . Osim toga kako Politika saznaje , osoba za koju se tvrdi da je srpski zvanicnik sa cinom oficira nije pripadnik nasih betzbednosnih struktura . Politika online sreda 20.11.2019 u 12:05

  13. Ofucanio stereotip,sto malo ne istrazite sta rade americki oficiri pri Alijansi kod nas.Oni su ustvari dobrodosli,ali ne i narodu.

  14. Ofucani stereotip,sto malo ne istrazite sta rade americki oficiri pri Alijansi kod nas.Oni su ustvari dobrodosli,ali ne i narodu.

  15. Kao sto je taj Bugarski “novinar” istrazivao, tako sam i ja istrazivala u vezi njega i otkrila da je velika verovatnoca da je ovo namestaljka, a evo i od koga: utroruse.com – Published by BG PRIVATINVEST GmbH, AUSTRIA, sole owner of the capital Hristo Grozev. The site is the largest in the city of Ruse, together with the newspaper “Utro”. All media controlled by Hristo Grozev (see two more below) are characterized by a relatively balanced policy and, in general, support the ruling GERB party. Hristo Grozev himself has been involved in various media projects since the early 1990s. In 2011, Hristo Grozev was one of the partners in the purchase of the Newspaper Group Bulgaria (the largest printing group at that time) by the German concern WAZ. He participated in the deal with businessmen Lyubomir Pavlov and Ognyan Grozev, the most prominent enemies of the MP from the Movement for Rights and Freedoms and media tycoon Delyan Eventually, Hristo Grozev scolded his partners and crossed the country to Peevsky. In general, Grozev represents the interests of Austrian and German investors. He is the owner too of newspaper Standart and its website standartnews.com.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.