Brnabić odgovorila Eskobaru: Koja rezolucija važi ili da gledamo u horoskop

Ostavite komentar


  1. A sto premijerka nije porucila svom prijatelju Eskobaru da nije vreme da dolazi u Beograd?

  2. Lako je napisati na Tviteru recite to njima direktno bez uvijanja u diplomatske oblande pred novinarima i pred svetom pa da onda jasno čujemo njihov odgovor

  3. Napisano, kao i stil, neodoljivo liče na na izjave Zaharove i drugih ruskih zvaničnika.

  4. Vrlo zanimljivo kako je sve to elokventno izjavila… jos kad bi tako elokventna bila da kritikuje malo predsednika Srbije, mozda bi je narod i podrzao … vrlo vrlo prostim recima receno – LICEMERNO.

  5. Ma pusti ti Eskobara, bolje nam recite kada ce biti „ispracaj nasih snaga na Kosovo“ da mozemo pravovremeno da nabavimo cvece !

  6. Bice guzve na ovom terenu polako al sigurno,, borci za medjunarodno pravo samo potpaljuju žarišta.. videcemo kako ce se radovati neprijateljii srbije kad pocne igranka.

  7. Zašto režim laže narod?
    Koga uopšte treba da pitaju, ako treba da ide vojska na Kosovo treba da pitaju narod Srbije a ne sataniste sa Zapada koji uzrokuju probleme na Kosovu.
    Sve mi se čini da je režimu u Srbiji
    deo tih satanista..!

  8. Na zapadu ništa ne priznaju. Kao NISU ODAVLE… Polako doći će vreme kada će da se sete svega što treba.

Ostavite komentar


Politika

Šta je budući premijer rekao u ekpozeu o braku i seksualnoj orijentaciji? 8

Šta je budući premijer rekao u ekpozeu o braku i seksualnoj orijentaciji?

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas, čitajući svoj ekspoze, da je brak zakonom uređena zajednica života muškarca i žene, ali da to ne znači da će bilo koja manjina, pa tako i seksualna, biti ugrožena na bilo koji način.On je u ekspozeu, koji je pročitao pred poslanicima Skupštine Srbije naveo da se definicija braka nalazi u srpskim propisima i da će se on i Vlada na čijem je čelu toga pridržavati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.