Brnabić: Odluka o proglašenju vanrednog stanja bez Skupštine Srbije nije bila bahata već odgovorna

Ostavite komentar


  1. Pa onda ukinite Skupstinu jer i inace imate ubedljivu vecinu i znate koje ce doluke biti donete…Odavno nisam cuo ovako glupavo rezovnovanje i opravdanje, sto i nije cudo posto pokusava da se odrbani neodbranjivo! I tako dodjosmo do apsurda da Skupstina moze da se sastane tokom vanrednog stanja,a ne moze pre njega, I da moze da ga ukida ioko ga nije donela…a usput I da se sagalsi sa njim, kao da moze da se ne saglasi, ondnos ponisti proslost!! Svaka cast na vrhunskom ponizavanju Skpustine i zdravog razuma.

  2. Sve smo mi odavno razumeli, ti si poslednja koja treba nesto da objasnjava.

  3. Bas tako …Ustedeli su 250 dnevnica , 250 obroka u skupstinskom restoranu , i ta sredstva preusmerili , za kupovinu maski, respiratora…itd.

    1. Nadoknadice dnevnice u maju. Naplatice duplo da su bili. Iz svog dzepa ne jedu svakako, krkace negde drugo na racun opstine, da im stomaci ko u praseta ostanu.

  4. Ovi SNS-ovci su se potpuno izgubili i u vremenu i prostoru. Guraju skupštinu da ukine nesto što ona nije ni uvela. Očigledno više ne znaju šta će sa sobom, niti gde im je glava a gde rep. Nema im spasa!.

    1. Kukavičlik i zatipljenost naroda je adut koji poništava to, tako da mogu opet da dobiju izbore.

  5. Od 6. do 16. marta, pre uvođenja VS je bilo ukupno 57 registrovanih slučajeva u periodu od 10 dana. O kakvom naglom širenju se ovde radi. Sada na dnevnom nivou ima duplo više registrovanih slučajeva. Kako vreme prolazi istina će izaći na videlo, a daće Bog pa ćete svo troje odgovarati pred narodom zbog zloupotrebe.

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 10

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.