Brnabić: Opozicija želi da izbaci sa liste Vučićevo ime, jer ne može da ga pobedi

Ostavite komentar


  1. ODIHR zahteva da predsednik države,za koga se ne glasa,ne može biti nosilac sveukupne kampanje za izbore.Vučić je drva puta izgubuo izbore u Beogradu od opozicionih kandidata,ali ti to ne znaš.

  2. Zasto je bitno da On bude u nazivu liste? Jer, ako bi slucajno bila Ti, ne bi dobili ni jedan glas. A i sa njim, necete dobiti vecinu
    Bez obzira na sve kradje, mshinacije, podmicivanje penzionera, ucenjivanje radniks u dtzavnim preduecima i td
    G9tovi ste!

  3. Zbog toga što je na nekoj od televizija skoro svaku dan gde priča šta hoće , mnogima je „usao“ u glavu. Ne sme dati ime ni jednoj listi jer bi morao da se skloni sa predsednikog mesta, ne može biti predsednik države i svih njenih gradjana a forsirati stranku koja mu odgovara. Takav je zakon i Ustav. Razumljiva je Anina panika i svih ostalih kandidata jer bi malo ko za njih glasao, pošto su poznati po stručnosti i poštenju.

  4. U redu je Brnabićka.Kuliraj malo biti ćeš predsednica vlade.Samo mnogo ti sjaje oči.Štooo?

Ostavite komentar


Politika

Kosovo otvorilo Generalni konzulat u Varšavi 10

Kosovo otvorilo Generalni konzulat u Varšavi

Kosovo je otvorilo danas u Varšavi Generalni konzulat, a prema rečima kosovske ministarke spoljnih poslova Donike Gervale, to je ključni trenutak u jačanju bilateralne saradnje i diplomatskih odnosa sa Poljskom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.