Brnabić: Otvoreni smo za ispunjenje svih uslova za održavanje fer i demokratskih izbora

Ostavite komentar


  1. U tome je problem.
    Umesto što ste otvoreni,
    treba da budete ZATVOReni.

    1. Zena je isfrustrirsni i nedovoljno obrazovani “ kadar“, idealni clan sns

  2. Sudeci po mnogim izjavama Ane Brnabic i svrstavanja samo na jednu stranu moji prijatelji i ja joj ne mozemo verovati niti uzeti ni jednu njenu izjavu za ozbiljno.Jasno nam je da je navedena dama ludo zaljubljena u funkciju i u nadi da ce biti postavljena ponovo na istoj se nedavno uclanila u SNS partiju njenog sefa.Nije se pokazala kao Premijerka svih bez obzira na partijsko opredeljenje i iz tog razloga po nasem misljenju ne zasluzuje funkciju koju trenutno obavlja.Mnoge stvari nisu idealne u Srbiji kako ona bezuspesno pokusava da objasni ljudima u Srbiji i van nje u stilu“Snila baba sto joj milo bilo“a mnogo sto sta u drzavi Srbiji je daleko od onog kako ona zeli da ga ljudima u inostranstvu prikaze.Treba da prihvati cinjenicu da je Srbija drzava koja je daleko od idealnog ni kada su izbori u pitanju.Posto ocigledno ne zna ili ne zeli da zna zelimo da joj porucimo da Srbija nije uredjena pravna drzava pa je iluzorno ocekivati da ce izbori biti onakvi kako ona zeli da ih idealizuje.

  3. A sta te kosta da lepo obecas, lepo pricas a u stvari LAZES CIM ZINES, lepo si to savladala od VLADALAC VUCICA uostalom to svi radite svaki dan. Samo se nadam da narod nece izaci na izbore pa lazite do mile volje one koji su glasali za vas

  4. Ortodoksne i bezobrazno otvorene laži. Ova individua će biti zapamćena, kao jedno od najvećih poniženja srpskog naroda „ikada u istoriji“.

  5. Ako smo „otvoreni za ispunjenje svih uslova za održavanje fer i demokratskih izbora“, to je jasno priznanje da te uslove u ovom trenutku NEMAMO. Jer nema logike da budemo otvoreni za ispunjenje nečega što je već ispunjeno, zar ne?
    Izjava je utoliko više bezvezna jer do izbora ostaje samo mesec dana, što je više nego prekratak rok da se išta suštinski promeni u smeru „ispunjenja svih uslova za održavanje fer i demokratskih izbora“
    Dakle, sve u svemu, prazno predizborno lupetanje. Niti smo mi „otvoreni“, niti nam na kraj pameti pada da išta suštinski menjamo! Ova izjava je takođe priznanje da ovi „izbori“ neće biti ni fer, ni demokratski. Zato – BOJKOT!

  6. Opet dijalog? A od prošlog niste ništa uradili? E pa neće moći. Nisu građani majmunibpa da ih tako šetate. Uslova za izbore nema. Medijski mrak, džipovi, spiskovi, zastrašivanje građana, funkcionerska kampanja… Nema te podlosti koja postoji na svetu a da je ne koristi režim da ućutka neistomišljenike. Živimo u najgoroj diktaturi, Sloba je bio gospodin čovek za ove. Najbolji lek za ove likove je bojkot (neka se igraju sami) i nastaviti proteste svaki dan.

  7. Lepo je od nje što priznaje da se izbori održavaju u nefer uslovima i da nemaju baš ikakve veze sa demokratijom.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 8

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.