ana brnabićfoto FoNet/Vlada Srbije Slobodan Miljević

Predsednica Vlade Ana Brnabić ocenila je jutros da posle incidenta između poslanika opozicije i vladajuće koalicije na sednici Skupštine Srbije i građani koji ne vole predsednika Srbije Aleksandra Vučića „mole Boga“ da on što duže vodi Srbiju.

Na sednici Skupštini Srbije u četvrtak, 2. februara, došlo je do koškanja poslanika opozicije i vladajuće koalicije zbog njihovog skandiranja kada su poslanici opozicionih stranaka prekinuli obraćanje predsednika reklamirajući povredu Poslovnika.

Brnabić je za TV Prva rekla da opozicija to uradila zbog prikupljanja „jeftinih“ političkih poena i da je jako ružna slika poslata u svet.

„Oni (opozicija) dođu kad je njhovo vreme da govore, kažu šta imaju i nakon toga napuste sednicu. Tokom sednice, opozicija je više puta izgovorila reč Poslovnik nego Kosovo… a predsednik im se očinski obraćao“, rekla je Brnabić.

Kazala je da se poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić nije pojavio drugi dan u skupštini, jer je Vučić govorio o novcu koji je „Aleksić ukrao“.

Takođe je rekla da je laž izjava poslanice stranke Zavetnici Milice Đurđević Stamenkovski da ima dvojno državljanstvo i hrvatski pasoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.