Brnabić: Prema informacijama koje imamo opozicija koju predvodi Đilas na dan izbora planira haos

Ostavite komentar


  1. U zatvor sve koji pokusaju da ugroze Ustav i Republiku Srbiju. I to uz maksimalne kazne.

  2. skinite nam se vise sa grbace lazovi bre jedni. samo izmisljate i plasite narod kako vas bre vise nije sramota od vas samih. 17 decembra moj glas kao i svih proteklih godina ide protiv sns-a

  3. A imate li informacije ko je planirao teroristički akt na Kosovu…? Ili to nemate, a za ovo imate…

  4. Brnabić Ana je imala vremena da nauči da se preciznije izražava. Ovo zvuči samo kao panično priznanje sopstvenih frustracija i strahova.

  5. Neće biti nikakvog haosa. Garant je osvedočeni „demokrata“ Đilas koji će braniti izbornu volju građana i kad SNS bude dobio najviše glasova!

  6. Lazovi jedni, gde su dzakovi iz 2012.te? Nema ih jer nije ni bilo izborne kradje tada. Zna se ko krade u ovoj drzavi. Gotovi ste, a ako pokusate kradju suocicete se sa narodom.

  7. Ljudi,ovi spremaju veliko zlo u Nedelju!!!Svesni su da gube,a ovakva banda ne gubi na normalan nacin.

  8. Kako to da znate?? A niste znali za Banjski triler.? Vi ste svi iz SNS-a, zlo i naopako.

  9. Izjava dotične osobe je direktno smišljeno uznemiravanje građana i izazivanje agresije. Slučaj Banjska je pokazao kako su joj dobri izvori.

  10. Kada bi govorio na nacionalnoj televiziji, gledaoci bi mogli da čuju šta priča i kako priča pa da uporede sa govorom vlasti. Ono što oni pripremaju prebacuju opoziciji. Jadno.

  11. Pa g-djo Brnabic neki odavno krse Ustavna prava i??? nista!. Posto vi najavljujete haos sada sam u strahu znajuci ko sve moze da napravi haos a nije tz. opozicija. Sta rekoste resicete u roku od 72 sata ko pravi haos sa dojavama o bombama, da li ste vi ozbiljni, pa od kada to traje mislim o bombama, bilo jedno vreme nista reseno, sada pocelo ponovo i sada ste uspeli pa ce biti reseno za 72 sata, pa hajde da vidimo i to cudo. A ovo preuzimanje vlasti i pre zavrsetka glasanja, pa to smo imali pre 11 godina ili tako nesto kada je SNS dosao na vlast. Strane sile, ambasade znaci svi su protiv vase politike znaci pohapsicete sve strance a i domace i pre zavrsetka izbora tako da ne mogu da uticu na izbore, wow, pa to se radi pre a ne na dan izbora. Blago nama sa vama, nadam se da vase pristalice nece praviti haos. Napredno. Ziveli

  12. Zato poziva da policija obezbedi sva glasačka mesta jer će praviti haos da bi brzo reagovali……Opet nešto iz Bebine kuhinje,kada ste palili knjige a optužili opoziciju….

  13. Ajoooj, pa taman pomislim da ovaj stvor ne moze nize pasti kad ono -cvrc! A koju to opoziciju predvodi Djilas?!? On je samo jedan od kandidata na listi Srbija protiv nasilja. A sta kaze „Vrhovni komandant“, hoce li angazovati vojsku protiv Djilasa? Gde su „drzavni batinasi“? Ili je formiranmspecijalni odred pod komandom Olivere Zekic?

  14. pa pogresne su vam informacije kao i obicno. jedino maskirani SNS-zgubidani mogu kao i na svim prethodnim setnjama kroz beograd da naprave haos to vam bas dobro ide poslednjih godina

  15. Vidovita SNS-ovka pouzdano zna šta će da bude u nedelju, a nikako da utvrdi šta je stvarno bilo sa ubistvom na naplatnoj rampi u Doljevcu, rušenjem u Savamali, bespravnoj gradnji na Kopaoniku, pogibiji helikopterom u Batajnici, drogom u Jovanjici, kradjom u Krušiku, prislušskivanju i atentatima na predsednika, upropašćavanjem EPS-a i Kolubare, kriminalcima i batinašima u službi vlasti, pogibijama u Banjskoj… Treba li dalje da nabrajam?

  16. Ani Brnabic birotehnicarki, po koledzu koji je zavrsila ,koja je zaljubljena u udobnu fotelju i funkciju su poceli da se prividjaju vanzemaljci pa kao po obicaju prica gluposti umesto da primeni „Cutanje je zlato“jer u poslednje vreme mada i ranije nije znala i ne zna da nesto pametno izjavi i nogama i rukama se bori da kako ga zove svog sefa prikaze u najlepsem svetlu,mada njoj nije stalo do njenog sefa nego do funkcije koju bi joj njen sef dodelio

  17. To isto je tvrdila Miloševićeva vlast 2000.godine.Režim se sprema da u slučaju gubitka,ne prizna izbore.Već viđeno.

  18. Ajd ne trudi se više, i cipele se menjaju posle pet godina a ne vlast. Uništili ste mi zivot i isterali me na ulicu zbog Vašeg lopova.

  19. Pohapsiti bagru pre izbora ako je pravde, a nosiocima nereda na izborima ozbiljno se suprostaviti u meri koju oni diktiraju.

  20. Цица тотално скренула, или јој је он наредио да скрене ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.