Brnabić: Prema informacijama koje imamo opozicija koju predvodi Đilas na dan izbora planira haos 1foto FoNet/Vlada Srbije Slobodan Miljević

Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras na televiziji B92 da, „prema informacijama koje imaju“, opozicija koju predvodi Dragan Đilas na dan izbora planira da napravi haos i da proglasi pobedu pre saopštavanja rezultata.

Prema informacijama koje imamo, a sigurna sam da ih imaju i strane organizacije u Srbiji, različite misije i ambasade, opozicija koju predvodi Đilas na dan izbora planira haos. Planiraju da od jutra prave haos na biračkim mestima, da zatrpavaju i RIK i sudove i tužilaštva, kako bi uveče proglasili pobedu pre nego što budu prebrojani glasovi, izašli na ulice i pokušali da preuzmu vlast, prenosi B92.

Brnabić je upozorila da je to direktno stvaranje haosa i panike i direktno urušavanje ustavnog poretka Srbije.

Premijerka je kazala da nadležni organi aktivno rade na rešavanju problema sa dojavama o postavljenim bombama i da sarađuju sa nadležnim organima u stranim zemljama.

Očekujemo da vrlo brzo privedemo pravdi lica koja su za to odgovorna. U naredna 72 sata ćemo to rešiti i to građani treba to da očekuju, rekla je Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari