Brnabić: Šačica policije branila osnovne demokratske institucije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Brnada sedi u studiju na tv…izadji i ukini psihozu i gotovo.Vi ste nativarili bolesnike iz svih krajeva da opteretite sistem., da ste uvek tako opterecivali bilo bi isto seljakanjem..imaju li lekari uniformu ko pandurski konji…Zahtevi su kraj psihoze i dobrovoljna vakcina…posle toga necete imati protest, ali pravite se ludi.placate 100h da porodice da im clan preminuo od korone.

    1. u ovom naslovu jedina istina je ime osobe. niti je bila ‘sacica policije’ niti su ‘branili’ niti ovde postoje ‘institicije’ niti ‘demokratsko’…

    2. Aj sacicu i da joj oprostimo al sto ne zna sta znaci demokratija i sto ne vidi da zi vi u autokratakom drustvu, to je vec puni za premijera/ku jedne zemlje.

  2. Demokratskih institucija u Srbiji nema. Ova osoba to najbolje zna posto krsi Ustav i ne obavlja posao premijera. A njen „sef“ je sve obezmislio time sto je i predsednik Srbije i predsednik stranke iako to Ustav zabranjuje. Takodje obavlja i posao premijera, posto to ova osoba nije u stanju da cini!

  3. Kako da niste shvatili sta je tema protesta ? Pa, pun je vise kufer narodu svih vas zajedno. Oni hoce da vas vise nikad ne vide i da platite racune za sve sta ste se bahatili i nakrali.

    1. Jovane, narod je rekao svoje na izborima. Manjina ima pravo da se ljuti.

  4. Ako je bila dovoljna šačica policajaca iz Beograda zašto ste ih onda dovodili iz pola Srbije? Zašto ne pohapsite one koji su upali u skupštinu i izazvali nerede a to su oni Nogovi, koji su i večeras to isto pokušali ali nisu uspeli? Da nisu oni slučajno to radili po nečijem nalogu i za nečije interese? Da li smeju da se hapse ti koji stvarno izazivaju nerede i proveri da nisu to slučajno oni isti koji su se peli sa bakljama na naše krovove. Mnogo liče na njih a one policija, na naše pozive, nije hapsila.

  5. Sramota. Kako jednoj odrasloj i odgovornoj osobi ovolika količina laži može da izadje iz usta?

  6. Evo ako ne zna sta je tema protesta vrlo rado ću pojasniti: Da nam se ona, njen pressednik i svi ostali skinu sa grbače i ostave nas da dišemo.

  7. Danas su oboje njih dali drske izjave, znajuci da imaju zaledjinu. Ovaj protest ce proci kao i prethodni, kao protest zutih prsluka. Politicare skida svetska elita kada odluci i na nacin koji odabere ( Taci, Djindjic, Gadafi, …primera je bezbroj). Dakle, ovaj ce da vlada ako treba jos toliko koliko je vladao, jos besnije, agresivnije. Hoce mu se, moze mu se, sto kaze narod.

  8. Imamo dve institucije: oredsednik Srbije i tužilaštvo. I sada predsednik Srbije poseduje nedostajuća dva minuta sa naplatne rampe. Poseduje ali nezakonito i ne daje taj dokaz tužilaštvu. Pitanje za premijerku: Zašto policija ne zaštiti instituciju tužilaštva?

  9. Ko o čemu, kurva o poštenju.

    Nit’ je bila šačica policije, nit’ su institucije u Srbiji demokratske.

  10. Hoće da ti i tebi slični odu i da se nikada ne vrate. Mnogo si mi ti naivna.

  11. Za ono što je ostalo opd demokratskih institucija ni ne treba više od šačice policije. Ali ljudi se ni ne bune zbog tih malo demokratskih institucija. Problem je što su mnogi odredi policije i batinaša branili institucije koje ste zaposeli i prestale su da budu demokratske.

  12. daj bre Brnabićka, kontroliši hormone. svi oko tebe lažu ali znaju da lažu,ti bre lažeš a neznaš. štati je

  13. A mi nismo zadovoljni kada vidimo tebe, tvog šefa i bilo koga od vaših.

  14. Gde ova žena-fikus živi? Verovatno u imaginarijumu novoradikalskog zlatnog doba! Jadno je dete koje će ona vaspitavati ovakvim ničim izazvanim istupima. Inače, vrlo je loša kopija svog „šefa“.

  15. G-đica Brnabić je šačica jada koja šeta Srbijom uništavajući je na svakom koraku zajedno sa vladaocem.

  16. Mogla je policija da izvede pokaznu vezbu sa huliganima I bez publike, ovako publika i policija nadrljali a huligani opusteno posle vezbe na pljesku pa kuci… A I normalno je valjda gazda najbolje cuva one koje najvise placa

  17. Dakle da rezimiramo, sta je to demokratija? To je ljubav na prvi pendrek.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.