Brnabić: Saučešće porodicama žrtava, biće postavljena rampa

Ostavite komentar


  1. kako lepo klizi vreme i informacije
    čitam ovo
    Odbor direktora „Železnica Srbije“ imenovao je u petak (21. decembra 2012. godine) za generalnog direktora preduzeća Dragoljuba Simonovića.

    Dragoljub Simonović Sima obavljao je funkciju predsednika opštine Grocka, na koju je izabran 15. juna ove godine. Rođen je 8. jula 1959, živi u Vrčinu.

    nije li to poznato mesto u kome su se desila pucanja i požar?
    nije li to lik koji je potrošio 160.000 evra na službena putovanja?
    koliko je potrošio u železnici pa nema ni osnovne mere bezbednosti
    na prelazima i da ne idemo dalje….
    kako se to zove u nas
    rezultat minulog rada?

  2. Desila se velika tragedija, svakako treba ulagati u infrastrukturu, železnice su nešto na čemu će se sigurno raditi u narednoj godini. Ono što treba da shvatimo je to da nije država kao država odgovorna za nesreću, jer građani su ti koji je čine. Što znači da treba da uvek budemo obazrivi i odgovorni kada je saobraćaj u pitanju, kako bismo sačuvali i svoj i tuđe živote.

    1. Necete vi raditi nego Ruske zeleznice..!! Jerbo,znate samo da kitite one propagandne vozove-putujuce ,crkve,koji idu sve redje…A i kolektivnu odgovornost bi uveli,samo u ovom slucaju pranja ruku…! Dvostruki arsini,to bi rekli po drugim pitanjima…? Gradjani stradali,gradjani pritisli, pa popustili tzv. drzavnici ( inace nestranacki kadrovi,experti propalog sistema zeleznica…)

  3. Ne branim nikoga,ali propusta je bilo sa obe strane.Velika je tuga zbog izgubljenih života ali se cesto dešava da i pored postavljenih rampi i polurampi prolazimo pored ili okolo njih ne mareci za znakove upozorenja.Da li treba da stoji rampa na ovom pruznom prelazu?DA Da li je vozač trebao da zaustavi autobus pre pruznog prelaza i uveri se da je sigurno preći prugu?DA Svi snosimo deo odgovornosti za ovakvu tragediju.Jos jednom najiskrenije saučešće porodicama nastradalih.

  4. Gospodja ministar za saobracaj i infrastrukturu, rece onomad odmah posle udesa “ kriv je ljudski faktor“ Odgovornost je odmah expresno upucena na konkretnu adresu tj vozaca autobusa a mozda i masinovodju. Kad, vidji vraga, nema rampe na tom pruznom prelazu..Gospodja ministar Zorana Mihailovic umesto da kao sto se to radi u razvijenim zemljama istoka i zapada podnese neopzivu ostavku ona pocne odmah da kokodace“ljudski faktor“. Ko je kriv sto nema rampe?, ako ne na kraju ona.sama, onda su to majstori sto vozise autobus i voz.Jednostavno mi nemozemo postati prava zemlja, Nikad. Ovo je jasno jasno ko dan i nikom nista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.