Brnabić: Siniša Mali ostaje ministar, studenti su politički aktivisti

Ostavite komentar


    1. Ko nema podrsku studenata i omladine, neka odmah podnese ostavku, kakva je to vlada koju ne podrzava akademska zajednica?

      1. Kakva je to vlada u kojoj i dalje sedi sedi ministar kome je dokazan plagijat doktorata?
        Ne brukaj i sebe i Srbiju po svetu, Brnabićka.
        To civilizovani svet ne razueme.

        Posle ovoga premijerka mora da podnese ostavku!

        1. Nemačkom ministru odbrane Cu Gutenbergu, doktorat oduzet za 12 dana, podneo ostavku posle 20 dana, podneo ostavku i na mesto poslanika da bi, kako je izjavio, javni tužilac mogao da pokrene krivični postupak (odrekao se imuniteta ako to želi), što je tužilac i uradio 21.dana.

          790 profesora Univerziteta u Beogradu potpisalo dokument kojim se traži da se doktorska disertacija S. Malog proglasi za plagijat.

  1. Pitanje svih pitanja je zasto se ne ponisti doktorat Sinise Malog, koji je ocigledan plagijat. Pri tome je nevazno da li je studentski protest politicki obojen ili ne. Brnabic me sve vise zabavlja svojim izjavama, prevazisla je i Vucica.

    1. Nije vazno ko su! Sustina opozicije i jeste da kontrolise vlast.Umesto da se zahvali studentima sto ne podrzavaju plagijat i kriminal!

  2. Sramota je zaista,
    ali Vasa sramota g. Brnabic, jednom ce lazni doktori Sinisa i Nebojisa odgovarati pred zakonom zajedno sa Vama i Vucicem za korupciju i kradju narodnih para.

      1. Nemoj, molim te, da mešaš, pa ću ti pojasniti:
        Pitanje je upućeno njoj i kao komentar naslova – da li je samo sns ekipi i njima dozvoljeno da se bave politikom i da li iko, sem njih, ovde može da ima mišljenje, makar ono bilo i političko.
        Teško da sam ja njihov sendvičar prijatelju..

    1. E ako je mogao Tomislav Nikolić da postane student sa šezdeset godina, mogu i oni da studiraju sa trideset.

      1. Blokada rektorata jeste drastican potez, ali u ovom slucaju cilj opravdava sredstvo. Ili ce Univerzitet smoci snage da ponisti lazni doktorat Sinise Malog ili ce potonuti u ovoj naprednjackoj kaljuzi.

    1. Nisi ti nikakv pravnik, mozda i ti mozes da budes ministar iako nisi pravnik, a nemoras ni da imas osnovnu skolu, jel slusas sta ti >Vucic govori

      1. Vučić čak i to laže, pre nekoliko godina je donet zakon prema kome minimum stručne spreme za funkciju poslanika, tj. ministra je srednja škola.

  3. Kada premijerka nema obraza da bude premijer drzava vec partijska marioneta, onda studenti sa savescu hoce da nateraju ove lopove, varalice i ljude bez trunke morala da priznaju da su to sto jesu. A ovu osobu sto je Vucic programirao da glumi Premijera ne treba ni komentarisati jer ona prica sta joj je gazda napisao.

  4. Da li su bili članovi SNSa u Rektoratu? Jesu. Usput da uputim Premijerku da studenti traže da se okonča postupak oko Doktorata Siniše Malog. Pet godina se odlaže, odnosno gura pod tepih. taj problem. Prema najnovijim dokazima, izneseni u žalbi, taj Doktorat je plagijat. Možda Premijerka ne zna da Siniša Mali nema još uvek pravo na titulu Dr.

  5. Što bi rekao predsednik, Mali može da bude ministar i bez diplome.
    Drugim rečima, studenti mogu da budu politički aktivisti ali SNS aktivisti nisu studenti. Doduše sto neko reče koliko su tog dana bili u rektoratu zaslužili su bar diplome jer su priveli vise vremena u zgradi BU negi neki ministri doktori nauka o Kongresnom Centru.

  6. Izgleda da će i Brnabićka i Mali istovremeno dobiti šut kartu! Moda to ona i priželjkuje, jer joj puca pred očima da se lavina koju su pokrenuli svojim lažima i keađm, počela da se valja niz planinu.

    1. Logično – njih dvoje su ionalo pajtaši iz srednjoškolskih dana koji jedno drugom čuvaju ledja.

  7. Ceo twiter bruji o nekakvoj dopisnoj online skoli sa cijom diplomom Brnaba mase. Ispada da niko u Vladi nema validnu diplomu.

  8. Mali je zaista mali. Kad bi on i hteo da podnese ostavku i prizna sva sranja u kojima je učestvovao to bi bila SMRTNA PRESUDA Vučiću.
    Vučić brani sebe braneći ovog malog Malog.

  9. Potrebno je omoguciti rad Univerziteta.Studenti ili ti grupica koja je okupirala Rektorat treba da izjasni svoje predloge.A ne nastavljati u nedogled.Do resenja mora doci.

  10. Zloupotreba studenata je stara taktika danasnje opozicije. Treba dobro rascivijati ko su i kakvi su ti studenti!

    1. Potpuno je nebitno ko su ti studenti !!!! Ne spinujte.
      Ono sto je vazno, da se konacno rascivija lazna diploma Malog, tzv Ministra unutrasnjih poslova, Tome, Jorgovanke, pa ko hoces i samog Fikusa. Diploma dopisnog univerziteta u UK, veoma sumnjiva.

  11. Pa Sreco nasa, … i ti si placeni sorosevski stipendista, americki aktivista sa velikim USAid iskustvom, dovedena u Srbiju sa Otoka Krka, na insistiranje Blera i Sorosa Steve, savetnika tvog Vucica, … pa te na nasu tugu i dugogodisnju stetu i nesrecu i dalje podnosimo, …

  12. malo, VELIKO ( NE veliko, GRANDIOZNO ) NIŠTA…… sve što izgovori je već navedeno na početku ( bez ono malo )….

  13. Zaista mislim da studenti ne treba da se bave kadrovskim resenjima u Vladi Srbije..dozvoljavaju sebi da ih koriste u politicke svrhe

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.