Brnabić: Sporazumi sa Republikom Palau otvoriće novi prostor za saradnju

Ostavite komentar


    1. Tamo ce avule i abrna da idu na odmor kad se umore od protesatanatana. Molim reziju da pusti komentar. Hvala

    2. Mnogo volim ove mudrace, koji nemaju ni gram mozga ali, predstavljaju prave kontejnere mržnje, one kontejnere koji liče na cisterne za fekalije?! Eto, sada ovaj „zmićko“, KAO JEDAN OD PREPAMETNIH, iznosi podatak da je Čubura tri piuta veća od Palaua, dok u isto vreme zaboravlja da KINA IMA VIŠE STANOVNIKA NEGO SVE ONE DRŽAVE KOJE SU PRIZNALE „kosovu“ , „veliku državu“ na teritoriji Srbije?!

  1. Sta mi koji moj da radimo sa njima oko energetike ??? ahahahahahhah…..drzava Palau, po povrsini ko ada ciganlija i ima stanovnika kao blokovi 62 i 63…..I pritom su 20000 km od nas…Ovi na vlasti se pogubili vise, izgubili kompas sta govore…….Samo da zadovolje usi svojih glasaca…Uzas, dok ON ode sa vlasti, imace nas 5.000.000 u drzavi…Zapamtite sta sam rekao….5.000.000, a 2012 nas je bilo 8.000.000

  2. Konacno, Srbija ce uskoro imati izlaz na more. Vulin priprema mornaricu vojske Srbije da se usidri uz obale Palau-a.
    Velika Srbija na vodi na pomolu.
    Braco Srbi, radujte se do nebesa!

    1. Glupost nije vrlina gospodine. To ste mogli da naučite za tih svojih 70 godina? Ako niste bili na časovima geografije kada ste to učili, mogli ste, recimo, da se zapitate, a, da li je ta mala i daleka državica bliža „kosovi“, kada su ih, prethodno, priznali? Zašto Albancima nije bilo važno kolika je ta država i koliko stanovnika broji a Srbima je to od krucijalnog značaja?! Šta ste hteli Vašim komentarom? Da pokažete kako su Vučić i Dačić glupi ili, kako ste Vi pametni?!

  3. Organizovaće i dolaske braće Palauanaca u Beogra ako vučić ponovo bude prevario Putina da dođe u Srbistan.Posle srposkog izlaza na more u Paraliji, evo nam izlaza u nikad bližem Palauu. Mogao bi vučić da dobije i najviše palauansko odlikovanje. Nas i Palauanaca – 7.044.000 ! Malo li je. Živelo tradicionalno prijateljstvo, takoreći bratstvo i enotnost Srbistana i Palaua.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.