Brnabić: Srbija jeste strpljiva ali sve ima svoj kraj

Ostavite komentar


  1. Draga Premijerko ako je ova vest tacka onda je to dokaz o potpunom debaklu vase spoljne politike , kazem vase jer ste po Ustavu vi odgovorni za spoljnu politiku Srbije. Savetujem vam da iskoristite tradicionalno prijateljstvo sa Francuskom kao I vrlo intenzivne veze sa ovom zemljom, a pre svega AV sa Makronom, sda pod hitno proverite ovu vest I objavite istinu narodu. Takodje, neophodno je da malo ukorite vaseg ministra dacica da se skoncentrise na kontakte sa kljucniom faktorima svetske politike I da vise paznje obrati Francuskoj , VD Nemackoj itd. Njegove veze sa Surinamom, Gvineja Bisaom , Zelenortskim ostrvuima itd su svakako interesantne ali ne uticu na nas medjunarodni polozaj. Ocekujem vise ozbiljnosti u vasem radu I da preuzmete odgovornost za ono sto je u opisu vaseg radnog mesta. Vodite racuna o tome da je Srbija prva otvorila pitanje razgranicenja sa Kosovonm I sada je dobila ono sto je objavljeno. Molim vas da skrenete paznju I Predsedniku Srbije AV da se vam ne mesa u vas posao I vasu nadleznost a to je I vodjenje spoljne politike zemlje. Vi ste obrazovana zena sa diplomom univeryiteta iz SAD I verujem da lako mozete resiti ovaj problem

  2. Nece se oni okanuti Srbije nikada. Posto se menja politika medjunarodne zajednice prema nama, treba to iskoristiti da se kvazi ministrima malo skresu krila, mnogo su poleteli.

  3. Da li to znaci da je sporazum za srpsko rukovodstvo prihvatljiv ako ne ukljucuje i Presevo, Bujanovac i Medvedju ( ne znam zasto se Medvedja uopste i spominje)?

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.