Brnabić: Takozvana intelektualna elita svaki dan iznosi neistine, to je ludilo

Ostavite komentar


  1. Vi gospodjo opet niste izneli nikakvu cinjenicu dok vasi protivnici uporno iznose argumentovane cinjenice. Lepo ste naucili od vaseg mentora da je napad najbolja odbrana. I to ce funkcionisati kod odredjenog dela stanovnistva koje veruje vestima vasih tabloida a ne praznim stomacima, odlaskom dece iz zemlje, sponzorisanjem gubitasa i gradjenjem svetlecih gradova na vodi, gde stanove mogu kupiti samo vase kolege iz stranke kao sto su kupili i diplome, za siromasne Arape koji iznose sav novac kao svoj profit.

  2. „Takozvana intelektualna elita“
    Reče „gospoja“ sa diplomom britanskog Megatrenda.

  3. Aktuelna vlast ne zna za drugačije, nego da konstantno drži tenziju, nebitno sa kim, da li su Hrvati, Crnogorci ili domaći strani plaćenici izdajnici i špijuni. Konstantnim držanje tenzije je veoma opasno, to je čist zakon fizike. Ako je nešto pod konstantnim pritiskom dogodiće se neka reakcija na taj isti pritisak. Isto su radili i 99., da opravdaju svoju nakaradni politiku, pa smo imali, to što smo imali. Isti ljudi, manje više, isti način ponašanja, ali sad nećemo biti bombardovani, ali….

  4. Pa vas je zadatak da branite one koji su vas izabrali.Narod Srbije vas nije izabrao.Zivite i dalje u blagostanju.

  5. pa ću izneti istinu. Niško JKP Medijana imalo je dugogodišnjeg direktora i ta firma je pristojno funkcionisala. Neki naprednjak je uperio ruku na tu fotelju i ugnjezdio se, a mi se radujemo kada nam izbace smeće. Niš pliva u otpadu, kamioni koji su u upotrebi u javnom komunalnom preduzeću, odokativno je vidljivo, u stanju su raspadanja. Metle koje vuku radnici javno komunalnog preduzeća, umesto usisivača za trotoare, su neke ogoljene grane koje ništa ne kupe. Kada pozoveš da pitaš hoće li ikad doći da isprazne plave kante javlja se neko ko te obavesti: „Ako nisu bili, ondak će dođu.“, pa prekine vezu bez obaveštenja kada će se umilostiviti da pokupe reciklažni otpad. Kante za otpatke na ulicama sklonjene su pre pola godine, uz priču da će postaviti nove, kao da nisu mogli istovremeno da rade uklanjanje starih i postavljanje novih, pa još uvek te nove kante ne možemo da vidimo. Ovo je lako proverljivo, pa me intersuje jesam li ja zlobna ili premijerka iznosi neistinu hvaleći se uspešnim radom naprednjaka?

    1. Zavisi za koji pitaš? Ako za biljke iz roda Ficus, onda je jasno. Ali ako je u pitanju specijalna vrsta „Ficus brnabicus“ onda je stvar malo složenija. Zato što ta biljka evoluira konstantno i ubrzano (k’o da raste u Pripjatu) i mnogo se razvila u odnosu na početne postavke. U poslednje vreme uočena izrazita agresivnost ka vrstama Media independens, a naročito Aduersus politicus;
      Deli stanište za organizmima Naprednjakus vulgaris, a primećeni i organizmi Carnivorus criminalis (koji su naročito bliski sa jedinkama Mupus Murius)

  6. Sta reci a ostati priseban ?? Da se covek ispovraca na ovaj text !!

  7. Ti,gospodjice,pokazala si dosada da ne poseduješ neku sposobnost dostojnu predsednika vlade. Sve „tvoje“ se svodi ns bezbrojne varijantr reprodukovanja onoga što je rekao tvoj idol,tvoj Veeeliki vodja,uostalom kao i svi ostali „ministri“. Poltronstvo,lizanje d….,vredjanje naroda,deoba na naše i njihove,nesposobnost da shvatite da postoje i oni koji ne pripadaju ni jednoj od te dve grupe,i td. itd…

  8. Brnabic je mislio na njihovu gomilu na celu sa Vucicem, kada kaze da se iznose neistine.

  9. Protiv vas neznalica i štetočina može samo elitizmom da se deluje, dok se ne stvori kritična masa gradjana, koja će vas smesti sa lica zemlje.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  10. Sve će joj biti oprošteno.Sa svojom porodicom jednog dana, napustiće Srbiju. Fala Bogu, 1903.godina je daleko iza nas.

  11. Naprotiv, Premijerka je ta koja iznosi neistine. Pocev jos od afere „vetropark, preko izjave da je nabavkA aviona Vlade drzavna tajna, laganje o opoziciji kada jjoj je urucen Izvestaj EK. Jos gore, time sto je dozvolila da Predsednik obavlja poslove iz njene nadleznosti i da umesto nje vodi Vladu nije samo zasluzila epitet „fikus“. Mnoogo gore, time I Predsednik i ona rse Ustav sto je jos mnogo gore od laganja!

  12. Kako si krenula prevazicices sve SNS-ovce, cak i Vucica, sramota me sto si premijer, verujem i vecunu gradjana Srbije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.