Brnabić: U Srbiji ima malo objektivnih novinara

Ostavite komentar


  1. U Srbiji ima… To izjavljuje premijer Srbije. Neka meko izanalizira njen odnos prema Srbiji.

  2. Ma nemoj !!! Pa zar ne vidiš šta je AV napravio od medija u Srbiji??? Vlada medijski mrak!! I šta bi ste hteli! Da niko ne kontroliše rad vlade?? Da radite šta hoćete? Da su svi novinari kao vaš Vučićević, Marić, Mitrović, Đukanović……?? DA SVI ČITAJU INFORMER SNS NOVINE I GLEDAJU VELIKU KULTURU NA PINKU???? DA SE VAŠA BRAĆA BOGATE A DA SE O TOME ĆUTI?….

  3. Mnogo zute stampe u ovako maloj drzavi je poljuljalo vrednost iskrene reci,teksta,kolumne,a razlog je losa cenzura u odredjenim novinskim listovima koji pisu svasta zarad tiraza od kog zive,ali na taj nacin unistavaju vrednost onog cime se bave i od cega zive

  4. Ana Ana Gde su danas novinari koji su kriticki pisali o tvom sefu? Gde je gospodja Beckovic a da ne pricam o manje poznatim a jednako vaznim hrabrim novinarima koji su se usudili izneti istinu o tvom sefu?Verujem da ne znas, jer na svako oitanje temu skreces na DIGITALIZACIJu. Tu se jedino osecas sigurnom.

  5. Narodu nije zanimljivo da čita nešto što je normalno, mada je u dubini duše svestan da greši nego se traže neki bombasti naslovi koji veze nemaju sa životom.

  6. Kad smo kod platnih razreda za profesore, bilo bi zanimljivo tako nesto uvesti i za ministre i premijera. Npr. kada neko najave takve i takve rezultate u svojoj oblasti, a realnost i brojke ga na kraju godine demantuju, nek mu se sreze plata – mogao je bolje, kako je i najavio (nije valjda lagao!), ali rezultati su izostali.

  7. Priča o ugroženosti novinarstva i navodnoj cenzuri u Srbiji je prazna priča opozicije i njihovih žeton novinara. Treba da se zamisle i da shvate da ih laži ne mogu vratiti na vlast.

  8. "Objektivni" su novinari koji hvale SNS Vladu, narocito Vucica.Svi ostali ostaju bez reklama i finansija.Nema diskusije ni rasprave o primedbama,, prave se da ne cuju i ne vide.Nema javnog dijaloga sa neistomisljenicima i redovno pominju vlasnike medija, koji kao odlucuju o tome sta ce pisati ili enitovati.Cinjenica je da je stanje u informisanju gore nego u vreme Milosevica.

  9. Nekada je štampa bila jedina mogućnost da ljudi saznaju šta se oko njih dešava. Vremena se menjaju. Savremena tehnologija nudi brojne mogućnosti da se na mnogo brži i jednostavniji način dođe do željenih saznanja. Novine se sve manje čitaju, zato treba da je njihov sadržaj daleko bogatiji i kvalitetniji kako bi se privukla pažnja. Novinari, na vama je da nađete način da se kvalitetom izborite na tržište.

  10. Na žalost premijerka je u pravu. Mislim da su zakazala novinarska udruženja koja umesto da štite rad objektivnih novinara u suštini se bave nevažnim temama. Kada bi imali više objektivnih novinara mislim da bi doprinos medija bio veći za brže sprovođenje započetih reformi u Srbiji.

  11. Premijerko vi niste za opstanak Srbije dok niste za porodicu. Svi ostali komentari u vezi novinara su izlišni. Sve je naručeno , svaki nastupi su teatralni i jadni. Nisam ni za žute mislim sve koji su se podelili ni za dveri o Čanku i Čedi tek netreba trošiti vreme, ali mislim da su ovi dostigli vrhunac zla za sitni narod.

  12. Svake novine forsiraju svoju stranku, a te stranke se finansijski oduže novini, i tako ukrug…..

  13. Premijerka je, nazalost, u pravu. Samo, nije postena da kaze da je 99% novinara na jednoj strani te da korupcija i samocenzura caruju u novinarstvu. " Sedma sila" se u Srbiji obrusila na demokratiju. Gospodareci medijima, tajkunski kriminalci nam objasnjavaju sta je za nas dobro. Zamislite, imamo vece plate nego Kuba i Indija zajedno. BDP je "rastao" i bez kise. Putujuci cirkus autobusa je, u stvari, turizam. I jos mnogo pink-istine je lansirano od zavisnih novinara i njihovih gazda.

  14. Šta je za dotičnu premijerku objektivno novinarstvo,kad je novinare već podelila na one ZA i one PROTIV ? Ona je neki stručnjak iz oblasti medija ? Verovatno su za nju objektivni novinari oni koji slepo podržavaju njenog gazdu,AV-a. Ostali su neobjektivni,a moguće i strani plaćenici.

  15. Il da gledas il da slusas, bog te mazo, nit da umres nit na places. Ovo, ljudi, ovo je strava. Vucicu, sta uradi , bog ti pomogao?

  16. Broj botova nepogrešivo pokazuje koji su novinari (rts i co!) po vama "objektivni"!-Ja ih obožavam,nema tačnijeg pokazatelja!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.