Brnabić: Vlada blizu odluke da poništi sve dozvole date Rio Tintu

Ostavite komentar


  1. Ajde da vidimo!
    Treba tako sa svim štetnim ugovorima i sporazumima koje ste sklopili i vi i oni…
    Srbija ima pravo i obavezu da sve što je protiv njenih nacionalnih interesa odbaci, a odgovorne za nanetu štetu kazni….

  2. Brnabić: Vlada blizu odluke da poništi sve dozvole date Rio Tintu, do izbora.
    Ako opet dobiju većinu u parlamentu onda sve po starom.

  3. Mene mnogo vise brinu dozvole potpisane posle 2012 i na onom tvom rucku u Londonu sa RT

  4. Ova žena priča o ostavljenim dugovima pa da je podsetim: 2001 = 14,7, 2012 = 17, 2021 = 30 milijardi evra javnog duga.

  5. Predsednica vlade, prva ličnost u državi čeka šta će joj diktator reći šta će sa Rio Tintom. Jadno i bedno. (demokratski nema šta )

  6. Pa zar nije protivzakonito ispunjavati želje strancima, agentima i slično….
    Jel ona svjesna šta priča, NIJE……

  7. Reče i pomisli da će neko da joj poveruje. 10 godina ste na vlasti i još uvek su krivi neki drugi. Mičite se već jednom.

  8. Vlada da vrati pare što je otela od penzionera je sledeći uslov.U doba okupacije penzije nisu dirane,postoje zvanični podatci.

  9. Ja se izvinjavam, ne mogu da izlazim na proteste. Ali, u slučaju da puste Rio Tinto da kopa našu zemlju rado ću se pridružiti hajducima u Jadru i Rađevini.

  10. A eventualnu odštetu R.Tintu da plati banda iz sns-a, ko je potpisao- taj i neka plaća! iz svog dzepa!

  11. Samo zbog ovakvih izjava treba ih skinuti sa vlasti! Dosta vise sa lazima i svaljivanjem krivice na druge!

  12. g-djo Brnabic hocemo da vidimo sve papire od 2004 zasto samo one koje je napravila prethodna vlast, vi ste od 2012 koliko puta sretali i razgovarali i pregovarali i sta ste dogovarali u Londonu, bilo bi lepo da se okrenete sebi a ne samo prethodna vlast pa prethodna vlast pa koliko ste godina na vlasti. Ziveli

  13. Svi koji su potpisivali do današnjeg dana u zatvor i neka od svojih para vrate mito.

  14. Kako možete poništiti sve!?
    Šta sa onima koji su realizovani?
    Poništite vi ugovore kojima se daje pravo, ili ostvaruju preduslovi za eksploataciju(otkupe domaćinstava, prostorne planove…), pa ćemo videti ko je takve ugovore, pijan, potpisivao, i zašto.

  15. Sve ugovore na javni uvid i onda o njima da se izjasne najeminentniji pravnici iz te oblasti, pa da vidimo ko je šta potpisao i koje su obaveze države Srbije i da li treba da plati neko obeštećenje Rio tintu.

  16. Obećanje, ludom radovanje. Do izbora odugovlači, samo glas više da se dobije.
    Ne želi vas više narod. Car je go!

Ostavite komentar


Politika

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici 10

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici

U svom prvom obraćanju nakon povratka iz Njujorka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je u toku sprovođenje zavereničke teorije o srpskoj krivici zašto Kosovo neće sa ogromnom izvsnošću postati članica SE, kao i da zna da ćemo da izgubimo u glasanju o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, ali da je ugled Srbije ipak odbranjen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.