Brnabić za BBC: Srbija nije homofobična zemlja

Ostavite komentar


  1. Vucic se ne mesa u Premijerkin posao,on ga radi. Videli smo to sa sastanka sa MMFom. Nikolic nikad nije prisustvovao sastancima Vlade i MMFa. ???

  2. Ja sam čovek, građanin ove države, zaposlena, uredno plaćam sve svoje obveze, ali mi se često dešava da se drzavni organi, javna uprava pogotovo, pogrdno odnose prema mojoj nacionalnoj pripadnosti. Gde i kako, g.premijerko, da zaštitim moja prava, jer, moja nacionalnost nije srpska

  3. Nije posla "pre nekoliko godina" nego krajem 2000. Ne znamo da li je Brnabic cula za izvesnog Z. Djindjica i njegovu vladu Srbije. Dalje, niko ovde nije ni pominjao "seksualnu orijentaciju" osim drzavnih medija i funkcionera. Javnost je gradjanku Brnabic pitala za – drzavljanstva i pasose koje ima; za nostrifikacije svojih diploma; za uverenje o polozenom drzavnom strucnom ispitu; o radnoj knjizici i radnom stazu. Nema bukvalno nijednog odgovora

  4. Živeti u Srbiji znači nemati prava tako da o ljudskim pravima ne treba ni raspravljati. Što se tiče gej prava nije dovoljno samo dati izjavu kako je sve super, a svakodnevno se može uočiti suprotno. Stvar je u tome da se u Srbiji na sve gleda nojevski, a mi smo čak prihvatili da nam je danas ista osoba i premijer i predsednik, ako to oduvek i nije bila.

  5. Srbija nije homofobična ??? Aha, kako da ne. Mada, kad imaš imovinu merenu, pa skoro milionom evra kao Ana, tada te verovatno gledaju manje, ili nimalo homofobično. Ali, ako si obican covek (žena) i još gej, sa platom ko sav ostali svet, i brigama svakodnevnim kako preživeti – kao sav svet, e pa tada nije baš da misliš kao ona – "da je sve lepo i da nije zemlja puna homofobije" . Jeste, do zla boga je zemlja homofobična..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.