Bruka Vjerice Radete i za krivično gonjenje

Ne smiruju se osude istupa potpredsednice Skupštine Srbije povodom smrti Hatidže Mehmedović, predsednice Udruženja "Majke Srebrenice"

Ostavite komentar


  1. Biznismenka Hatidža je odavno prešla granicu ožalošćene i prešla u politiku. Nije se zadržala na temi Srebrenice nego je komentarisala i podržavala svaku akciju protiv Srba u Bosni. Ne branim Vjericu koja je ispala primitivna kao i uvek.

    1. Kako te bre nije sramota. Drzis se lazi koje su Radikali i Informer ovde nama plasirali. Zena je ostala bez ikoga svoga. nasi idioti su joj sve pobili i ti si nasla nesto da komentarises. Umjesto da se stidis ovog zla u liku zene – monstruma a zvane Vjerica Radeta … Joj… boze kuda ide ova zemlja kad ima ovakvih zlih ljudi…

      1. pa jesi li ti normalna. znas koliko mi je zao sto je ostala bez ikog. bas koliko je ona zalila srpske majme koje su prosle kao ona, a to je ni malo. nek je nosi djavo sretan joj put. ne mozes ocekivati saucesce ako ga nisi dao drugima.

    2. Sta god da je radila ta zena Radeta je poslednga osoba na svetu koja treba nekog da chovecha a pogotovo na takav nachin komentarishe nechiju smrt. U ‘aps vesticu i gotovo.

    1. Da mi je znati ko li se to krije iza navedenog imena – dragan.. Očito je da si nisko pao kao čovek. Volio bih znati da li si bio u Bosni za vreme rata. Ubeđen sam da se ti poistovećuješ sa onima koji su 14. jula 1992. godine bez ikakve milosti postreljali u Kravici više od 1300 Bošnjaka. Pretpostavljam da nisi daleko odmakao od Boška Obradovića i Dodika koji posle osude Ratka Mladića u Hagu, izjaviše da je on za njih srpski junak. Ima vremena da se postidiš svojih reči!

      1. Jos jednom, bravo Vjerice. Ne krijem se iza imena,to mi je pravo.Nisam bio u Kravicama, ali sam bio u Bratuncu i video sta su tvoji tamo uradili. A kazes, ime ti je Ilija?

        1. Dragane, nastavljaš da srljaš. Međunarodni sud je osudio generala Krstića, Karadžića, Mladića… za genocid pa prema tome bio je genocid. Sad se našla Vjerica (Nevjerica) da tek umrlu majku proziva što je nisu sahranili streljani u Srebrenici 95. muž i dva sina. Ako imalo imaš savesti – sam ćeš zaključiti da je to grozno! Onda se čudimo što nas Srbe prozivaju da smo genocidni! Kažeš bio si u Bratuncu kad su „moji“ ubijali Srbe – to znači u junu 1992. godine. A da li si bio u Bratuncu samo mesec daba pre toga kad su tvoji skupili na gomilu 65 seljaka iz jednog bratunačkog sela i bez ikakvog suđenja nedužne po kratkom postupku postreljali!

  2. Sta se svi pravite zgrozeni i „uvredjeni“ , zena je skrenula paznju na manipulacije sa brojem zrtava. Pokojna je izbacena svojevremeno sa zasedanja u UN, proguglajte i bice vam sve jasno.

    1. Ма само да с.ч. и дружина пошаљу допис, иду и ти са заседања УН право у затвор. Није ваљда да неко сумња у њена овлашђења да пресуђује?!

  3. Fašisti su već tri decenije u čvrstom stroju. Intelekrualno insuficinentna Radeta je, onako, nacifaštički napeta, morala da otpusti ventil i izduva otrovne gasove pod naponom. Ova zemlja je pod mnogo većim mentalnim zagađenjem nego ekološkim. Ekološko zagađenje, ipak, može očistiti, ali mentalno…

  4. Svi pricate o genocidu u Srebrenici ,a izjave vojnika UN koji kazu da su to bili vojnici Muslimanske drzave to nije vazno ,ali lazi o zrtvama su veoma vazne za sve Srbomrsce i one koji osudjuju Srbe sto su stitili sebe od Mudjahedina i Talibana.Niko nekaze da je Bin Ladin imao Bosanski diplomacki pasos,to je ok.za vas i sto jos danas ima sela sa Mudzahedinima u Bosni.Povraca mi se od svih ovih koji zlocine nad Srbima nevide.

    1. Pozdravio te Dobrica Cosic. Sa svojim lazima mozes do svog praga i do tih UNPROFOR vojnika koji ne postoje osim u tvojoj glavi. „The truth doesn’t change according to your ability to stomach it.“ ~Flannery O’Connor

  5. NE TREBA da na njihov podmukli nivo ovako reauguje ..jer muslimani u bosni su prvi poceli sa klanjem….Obi ignorisu srpske zrtve ..njihovi zlocinci SU heroji ..nemoze jih citava medjunarodna zajednica ni sonja rasim i ostali poltroni spasili istine. …SRBIJA svasta dozvoljava i NIJE puno pomogla srbima. U bosni i hrvatskoj naprotiv ..tamo srba NEMA GDE su oni pomagali…zato svak moze u srbiji da govori PROTIV srba …TAKO su i Kosovo izgubili …JOS TREBA ulica nasera orica ..

  6. Kako je moguce da Rasim LJajić ministar u Vladi Srbije, koja ne priznaje genocid u Srebreniuci, da napada ovu gospodju ciji je sef bio dio onoga sto se u Srrebrenici dogodilo. Ili mozda, njen koment je ironicno upoeren na vladu Srbije, koja je odgovorna za taj srasni i sramni krimkinal nad neduznim ljudima samo zato sto oni pripadaju drugoj vjeri.

  7. koje krivicno gonjen je jadnici. pa ubijanje 3500 srba u podrinju srebrenickim selima nije bilo za krivicno gonjenje. bas ste jadni

  8. Čudime se kako u našim parlamentima , mislim na biv. prtostor SFRJ-ja mogu postati poslanici pa čak i i to . šovenisti, pa i nacisti isl,mogu slobodno da budu u parlamentima pa i dalje šire mržnju pogotovu onaj politički .mržnju. prema drugima koji nisu isti po veri, jeziku i sl.Potrebno da se donese neki akt skojim bi bilo onemogućeno takvim ljudima da budu posalnici, funkcioneri i td..U konkretnom slučaju kako bi da se to desilo ovoj G’-đi isto što se desilo pok.Hadidži_

  9. Sramna fašistička izjava.Zar srpski narod dozvoljava da je ovakva persona predstavlja u parlamentu? Gde smo mi stigli?!

  10. Osećam potrebu da ove bolesne umove upoznam sa jednom činjenicom: Do sada u čitavom svetu desila su se (samo) 2 (slovima dva) genocida, u Srebrenici i Ruandi. Svi ostali koji se spominju su mišljenja ovih ili onih pojedinaca ili subjekata. Ovaj postupak ovog monstrouma-žene je još jedna potvrda iznešenog. Ovakav gest, nekoga ko ima; moć govora, mozak, razmišljanje,…oblik čoveka, nije zabeležen nikada i nigdje. Oni koji su po, bilo čijem mišljenju, činili genocid, nisu ovako nešto činili. Ovako nešto se moglo roditi, odrasti i postati Narodni poslanik (čak podpredsednik skupštine) samo u Srbiji. Reakcija, prvenstveno, vlasti Republike Srbije i većine su najveći dokaz ovoga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.