Čabradi traži ostavku Rističevića zbog krznašica

Ostavite komentar


  1. Iz nekog razloga od negativnih komentara se štiti čak i ovo što se zove Rističević. Kako je moguće da to bude bilo šta više od vlasnika tezge na Cevetkovoj pijaci? A ono u parlamentu pa još nešto ej!

  2. Marijan Rističević poslanik,šta reći, ne o njemu već o onima koji su ga stavili na listu.

  3. Uzgajanje divljih zivottinja u komercijalne svrhe,radi proizvodnje krzna treba zabraniti kao sto su to vec uradile pojedine zemlje a druge menjaju zakone u to pravcu.Risticevicu treba objasniti da divlje zivotinje ni po kojem osnovu ne mogu spadati u stocarstvo.Ako on to uopste moze da razume.Ili je to ono: Surdus fabulam narat !

  4. Sve zivotinje bilo za krzno i ljudsku hranu kada se kolju i ubijaju je nehumano, Znaci zatvoriti se u zamrzivac nista ne jedi i ne trosi vodu jer ce nestati i uzivaj i tada se trosi struja koja proizvodnjom zagadjuje prirodu. Lov je dozvoljen, ratovi i proizvodnja oruzja je dozvoljeno. Imate stotine nacina da cuvate divlje zivotinje i prirodu. To se uci od rodjenja. Vazno je da se namnozilo pass vise nego dece, pojedinci imaju interes . To je postali moda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.