Čanak: Beograd zna da mu sledi isto što i CG ako se dogovori sa Kosovom

Sagovornici Danasa o ulozi Srbije u mogućem izbijanju sukoba na dan izbora u Crnoj Gori u nedelju, 30. avgusta

Ostavite komentar


  1. Razmišljam ko ovde fali, pa da stavite naslov „Četiri jahača apokalipse“. Kandidata je više…

  2. Rusofilska politika SPC je dosadila i Bogu i narodu. Umesto da prihvate preporuke iz Svetog pisma SPC se druzi sa veoma sumljivim osobama.

  3. Da li je moguće da ove ljude neko još uvek pita za analizu nekog stanja? Čanak, Korać, Biserko? A šta kaže Joška Broz?

    1. Zbog ovakvih politicara mi nikada necemo postati normalno drustvo.Jos samo trebaju Seselj i Vuk Draskovic da daju svoje misljenje i pravi rijaliti.

  4. Mišljenje „eksperta“koji nas je sa ekipom 5.oktobra sve skupa napravio magarcima i zato smo tu gde jesmo.
    Treba li trošiti reči o omladincu KP i kameleonu svih boja kakav je Đukanovuć koji će po dužini vladavine nadmašiti „bravara“.

    1. A ne smetaju nam Putin i Lukasanko, njima do crne zemlje glavu savijamo. A komunisti Kine? Jok nasa braca. Koji smo mi licemeri. E pa ta takva Crna
      Gora nas je po svim relevantnim pokazateljim prestigla, pa vidite onda gde smo mi. Umesto da se sobom pozabavimo mi sanjamo nekakvu Balkansku imperiju sa glavnim gradom Beogradom. Da NATU, mi inace vesti i prrepameetni, ma svetski igraci, uzmemo CG i donesemo je Rusima na tacnu. E pisi nam pamet.

  5. Kakva analiza,kakav tekst…kakvi veliki analiticari Canak,Korac,Biserko!Sta oni mogu da kazu drugacije ili da kazem normalnije osim da i dalje ponavljaju tezu od 91. Da su Srbi,Srbija i SPC krivi,da sada u CG zele da destabilizuju tu veliku proevropsku vlast Mila Djukanovica koji 30 godina vlada na nacin koji samo ovakvi mogu da opravdaju!Smesno je sto politicka borba u CG izmedju njenih aktera dovodi Srbiju u glavnog krivca,pa tako Milo i njegovi se vracaju na 1918.i kazu da su tada okupirani od Srbije!Canak tako isto misli Korac i Biserko naravno!Malo je stvarnost drugacija,ali to danas ne vredi reci jer istoriju pisu pobednici…tako da Milo moze da kaze da je Crna Gora okupirana i da je treba od okupatora osloboditi,samo Canak i ostala gospoda neka im pomognu,ne samo na recima!

  6. Niko da kaze da je DPS mafijaska organizacija, zato su vam sve izjave placene, i tim izjavama podrzavate Vučića

    1. Ove politicke analiticare niko ni iz vladajuce DPS partije niti cijeni niti voli tako da je njihovo navijanje za tu partij kontraproduktivno. S druge strane Danas smanjuje vlastiti rejting sa ovakvim boranijiskim tekstov ima.

  7. Nema potrebe da intervijuisete i pisete o izjavama nebitnih likova kao sto su Canak i Ceda,oni su svoje pokazili vec decenijama u nazad to je istrosena roba koja nikad nece biti zadovoljna ni samim sobom a komoli Srbijom zemljom koja im je nazalost dozvolila da budu to sto su bili.

    1. Dajem punu podrsku susjedima iz Crne Gore i njihovoj zelji da budu dio euroatlantskih integracija.Srbija kao i do sada,na krivoj strani je bas kao i Rusija.Ali od takvih se drugo i ne moze ocekivati.Zato su svi i napustili bivsu SFRJ i stekli punu neovisnost.Ovo sto kazu Zarko,Nenad i Sonja je doista sve tocno i slazem se sa njima.

        1. Auuu, ala si mu rekao, baš si mu rekao.Rekao si mu sve o sebi i ko si i kakav si i gde si i…

      1. @nikola krstic

        Jasno je da opterecenost Srbima i to ona genetski usadjena, zna da suzi vec dovoljno suzene kapacitete, ali ovoliko… Elem, niko ne spori izbor gradjana Crne Gore u vezi EU i NATO, vecina gradjana Srbije zeli isto da budu deo EU, NATO-a mnogo manje, samo sto se ovde ne radi o evro-atlanstkim integracijama nego o tome da jedan muljator ponovo koristi mrznju da bi produzio svoju tridesetogodisnju vlast i dalje bogacenje sebe i familije mu. Milo Djukanovic i njegov rezim su sve samo ne olicenje evropskih vrednosti pa cak ni onih NATO.. To sto hrvatski sovinisti aplaudiraju svakome ko je protiv Srba ma kakav da je, pre svega govori o njima samima.

  8. Nenad Čanak, Žarko Korać i Sonja Biserko!!! Sve političke i analitičke gromade, a još i vole Srbijicu. Dalji komentar je suvišan.

  9. Sve što se predlaže je sa zakašnjenjem od pola veka .
    CG je “ prodala “ nas i dobila je “ dobru cenu “ .
    Šta možemo dobiti mi , ako prodamo sebe ( u bukvalno smislu , ne u nebeskom )?
    Slovenija i Hrvatska su nas, po odličnoj ceni , ranije prodale u paketu s Moskvom .
    Mi smo , možda , mogli ponuditi Moskvu pre 40-tak godina i u slučaju prihvatanja ponude biti “ gazde“ bivše SFRJ .
    Sad je , bojim , cena minimalna , tj. moramo doplatiti s KIM .

  10. Srpska pravoslavna crkva je osnovana 1219. Godine, a ne 1921. Godine kako tvrdi Canak.

  11. Kakva zamena teza,pa av podrzava mila a ne opoziciju. A opozicija se nada pomoci av. Tragikomedija. Milo nece otici mirno,dali je opozicija spremna videcemo u narednim danima..

  12. Koliko je tačno da je Matija Bećković 007 BIA toliko su tačni i ostali navodi u ovom tekstu.

  13. Neverovatno da Snezana Congradin godinama vrti 5 istih „sagovornika“ koji godinama plasiraju iste teze tako da znas bez citanja cak i raspored reci u njihovim „izjavama“. neverovatno da se ovakvi „tekstovi“ objavljuju i da autorica ima obraza da sebe naziva novinarkom, narocito nezavisnom novinarkom

  14. Kakav profesionalni propust novinara, zaboravio je da uzme izjavu i od Baka Praseta na ovu temu. A Milo i Vučić su k’o Tuđman i Milošević u Karađorđevu onomad. Još jednom sve pohvale za članak i novinaru i uredniku što su dali medijsku infuziju ovim zaboravljenim asovima.

  15. Realna prica. Beograd je unistio Jugoslaviju i sve cega se dotakao i dalje istu oolitiku vodi. Koliko covek treba da bude intelektualno inferioran, pa da ponavlja ono sto ga je upropastilo a upropastilo je i region?

    Jadne ove druge drzave na Balkanu pored Srbije, a jadni i gradjani Srbije koji zive sa polusvetom koji podrzava ovakve politike.

  16. Milo ne moze da izgubi. Organizovao je kradju slicno kao i Vucic u Srbiji. Otvaranje granica je manevar da se dobiju glasovi iz Srbije Albanije Bosne i Hrvatske. Isdaju se licne karte po ceo dan . Njegovi ljudi idu od vrata do vrata da osiguraju glasove. Vec vidjeno u Srbiji.

  17. Vrte Milo i Alek nepismen, nažalost većinski narod oko nožnog malića. Ko ih do sada nije provalio, nema mu pomoći. Setite se samo ko je ovog drugog instalirao na vlast i one čuvene grupne fotografije iz Pariza.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.