Čanak najavio da neće tužiti Trifunovića

Ostavite komentar


  1. Prvi put ću se složiti sa Čankom. Ono što radi Sergej je pre svega degutantno, a to što nema nikakvu političku poruku, to je već posebna priča.

  2. Govor Trifunovića u Novom Sadu je bio nepristojan, ali prisutni su mu aplaudirali i ne verujem da će ga koštati .
    Čanak se već dugo izživljava sa političkim protivnicima, koji uglavnom nisu odgovarali na njegove podsmehe i sada se našao neko da se njemu podsmehne, što u vaspitnom smislu nije loše, on više nikada neće biti nadmen kao što je bio do sada. Biti će obični klovn, nešto kao Šešelj.

  3. Koje „institucije“? Dok sam ja pošteno radila (lekarka u penziji pod potpuno nemogućim uslovima rada i života sa standardom kao da sam izbeglica ili nezaposlena) u Beogradu se 30 g (vi ste na vlasti toliko godina) besomučno zidalo ima oko 2 miliona ilegalinih zgrada (s pečatom države)… znači 30 g građevinskih mašina i život u FAVELAMA (ceo grad pretvoren u favelu). Dok ste svi vi narodu non-stop pričali o patriotizmu elita oko svih tih vlasti se bavila građevinskim poslovima. Sad su oni bogati a mi bili i ostali sirotinja raja. Evo dok ovo kucam oko mene dva gradilišta… a pri tome nigde infrastrukture gde bi se priključile te tolike zgrade. Priključuju ih u stare instalacije i fekalije neprerađene idu u Dunav i Savu…a deponiju u Vinči (1974) da i ne spominjem koja guši pola grada… Čanak ranije sam sa simpatijama gledala na vas jer ste od 16 članova DOS samo vi i Đinđić bili za lustraciju….Ali se od stare slave ne može živeti. Eto ja i dalje „izdajnica“ jer u Srbiji preferiram građansko društvo i bila sam protiv ratova…. znači ja pošteno radila (za dzabe!) pa „idajnica“ a ratni profiteri patriote…. epilog: nagrada za sav taj moj rad? Eto ni danju ni noću ne mogu ni u svom stanu da boravim od buke i svinjca… koje bre institucije.

  4. da se ne lažemo jedino što nije tačno od onoga što je Sergej rekao je ono o separatizmu. sve ostale „uvrede“ su tačne tako da one i nisu uvrede. to je ono kako vas većina ljudi danas vidi i zato je sergej dobio podršku na tom mitingu.

    Gosn Čanak osvestite se, trgnite se, u koaliciji ste sa radikalima a nama pričate o slobodi, EU i šta ti ja znam o čemu još. Da znate kako ste smešni trenutno pobegli bi iz javnog života.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.