Čanak: Negatori genocida moraju biti kažnjeni

Lider LSV za Danas o svojim posetama regionu i o tome zašto je napustio emisiju na TV Hepi

Ostavite komentar


  1. Pa koga uopste zanima, sta ima da kaze ovaj. Ko je on? Politicar? Ko glasa za njega? Plaćenik koji samo govori protiv Srba i zdravog razuma.

  2. Ne znam ko ima manje sramote i obraza -g. Čanak ili tendeciozni novinar.

  3. Dečko, bavi se muzikom i vozi sanke, to ti najbolje ide! Neću da pričam o tebi kao nasilniku, a i tu si se dokazao.

  4. Zar ovo što se naziva Srbinom nekom da soli pamet.Nestalo mu para pa za malo evra trči po regionu i pljuje sve srpsko.

  5. Govori Srpski, a misli Turski! Što ne pomene bar jednu Srpsku žrtvu ako mu je do pravde i pomirenja? Otrcana priča…..

  6. Pa evo sad imamo I zakon za propagatore genocida.Pa nek ide u Banja Luki da im objasni da treba da su genocidni Srbi I da nisu u pravu.I bice nagradjen I pocascen shodno zakonu.A Hepi se ne gleda u Srpskoj.

  7. treba ga izopstiti iz drustva – stari grci su ovakve proterivali u albaniju

  8. Mesec dana nakon svrgavanja Miloševića, gledao sam ga kako za klavirmo, na TV Pinku svira i peva Sinatrin song „My way“ – bio sam šokiran šta vidim jer je na mitingu bio ekstremno za progon Miloševićevih jastrebova, kakav je bio Željko Mitrović. Zato, manite me Čanka!

  9. Gospodin Canak je jedno od svetala na kraju spskog tunela(catrnje, zahoda, septika- cega vec). Covek nas pokusava urazumiti a mi- gedzovani umemo samo da prdimo. Shvaticemo kad se prosirimo i obuhvatimo ceo srpski svet- pod jednu sljivu. Jadnu i suvu.

  10. Vidim da prvih 5-6 komentara pišu osobe koje nisu ni pročitale intervju koji je „Danas“ predstavio, a i da jesu pitanje je da li bi razumeli šta u njemu piše. Pročitaš samo naslov i komentarišeš je pravljenje budale od sebe.

  11. Zašto gospodin ne napusti državu,da je manje takvih plaćenika ,do raspada SFRJ ne bi ni došlo.A da je SFRJ opstala zna se šta unutrašnja bezbednost radi sa špijunima i plaćenicima

  12. Sve je Čanak tačno rekao (naročito za Vojvodinu).
    Ali njegov uspeh na izborima više govori o biračima nego o njemu.
    Nema za nas lakih rešenja, kao ni lakog keša.

  13. Čanak kaže da je ’95-e,Zapad doneo mir.Tačno!Ali on ne zna ili neće da zna da je taj isti Zapad doneo i rat.
    Toliko.

  14. Da li su Gotovina i Orić osuđeni za ono što su naložili da se uradi u stradanju srbskog stanovništva, a i mnogi drugi muslimani i hrvati.To bi bilo pitanje za G-din Čanka.Ne kažem da i među srbima treba da važi negiranje zločina ali mi je žao što i drugi nisu kažnjeni za svoje zločine.Mislim da srbi nisu genicidan narod, uvek na kraju svega budu žrtve.

  15. O kom genocidu ovaj gdin govori? Definiciju genocid moramo pazljivo koristiti.
    Svako ubistvo je zlocin. Kako se definisu ubistva na Petrovackoj cesti kada su ubijeni civili oba pola i svih uzrasta?

  16. Saglasan sam sa dve recenice koje je izneo g Canak. Ostalo je slepilo i bezobrazluk.

  17. Glavno je pitanje zasto SNS ovome daje svoje glasove i odrzava ga u politickom zivotu? I sta je cilj SNS-a odnosno njihovih inostranih gazdi sa ovom pricom? Canak je samo marioneta.

  18. Kazni sve koji su potposali peticiju u Republici Srpskoj, a prvoga mene. Ti nisi Vojvodina braco.

  19. Taman pomislim da opozicija moze preuzeti vlast putem glasanja,kad se pojavi Canak koji radi za Vucica,te svojim stavom mnoge ljude pokoleba.Verovatno je gos.Incko kod donesenja ovakvog zakona uzeo u obzir i ubistvo prestolonaslednka Ferdinanda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.