Čanak: Rusija reketira energetski ucenjenu Srbiju prodajom oružja

Ostavite komentar


  1. Hvala dfin. Čanku na rasvetljavanju mnogih nepoznanica.Njegove analize gdin-a Šešelja prosto gutam i uopšte nr sumnjam u njihovu tačnost i dobronamernost.Na zdravlje im bilo!

  2. Vojvođanski Šešelj ponovo govori. Još jedan jadan lik srpske političke scene bez ličnog stava i mišljenja. Reprodukcija probavnih organa – organa bezbednosti. I… i ništa više!

    1. Nije on vojvodjanski seljak ,ti ljudi su pametni i vredni. Ovo je licko ,kordunasko ili tako neko go.no.Genetski gladno i smo bi da zdere.Sto se tice njegovih prognoza ,nikada nisu biile tacne.Som je pametniji od njega.

  3. Mozda je to i tacno ali,Rusija ne bombarduje Srbiju i ne ubija jij zivalj.Sto za tebe nije ni vazno . Ti smo da se dobro nazdres i sve je ok.Zabole twbe i za narod i za Srbiju. Dokazao si to kada si na vlasti bio.APELUJEM NA MEDIJE DA OVOG VISE NE OBJAVLJUJU!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.