Čanak: Šešelju da se oduzme poslanički mandat, nanosi štetu ugledu parlamenta

Ostavite komentar


  1. Pa kad bi Čanak, Čeda i Rasim, čuveni „borci protiv fašizma“, izašli iz Skupštine dok se ne izbaci Šešelj, to bi bilo urađeno za 48 sati zbog strane javnosti. Ovo Čankovo prenemaganje po medijima pred izbore je odavno provaljeno.

  2. Ti Canaki tvoja stranka nanose stetu Srbiji , pa i vama treba oduzeti mandat

  3. Seselj je ugledan pedagog u svetskim razmerama, podigao je dva predsednika Srbije. Njegov kurs profesionalne etike, licnog postenja i pristojnosti moze i od najvecih kretena stvoriti drzavnike.

  4. Ucenjeni Vojvođanin sa viškom kilograma, drži predavanja, a sedi u vlasti sa Vučićem gde god može. Izigrava fikus opoziciju u fikus pokrajini za čija prava se bori, a zanima ga samo koliki je njegov deo u svepštoj pljački države i građana.

    1. On samo može biti samo ucenjeni Ličanin. On je „Vojvođanin“ samo zato što živi u Novom Sadu. Po toj logici, i Jutka da se preseli sutra u neki grad u Vojvodini bio bi Vojvođanin.

  5. Canku da se oduzme slaninica, cvarci, kobaje, svargle, kavurme, sunke, prsute, …., sto je mnogo, mnogo je brate. Vise ne moze gabaritno da stane u sliku. Bruka nas pred svetom. Zauzima dva poslanicka mesta. Kenja za cetvoricu.

  6. Mislio sam da je ovaj Čanak nešto pametniji. Gospodin Šešelj je izabran za poslanika legitimno i legalno. Mandati se ne mogu oduzimati po nečijem ćefu.

  7. Dobro, ako se mora -da tako i uradimo. Šešelju oteti mandat ali tebi treba onda odmah oteti DRŽAVLJANSTVO Srbje i najuriti te npr. u Hrvatsku ili Albaniju! Tstkvi kao ti su sramota za Srbiju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.