Čankovi i Jeremićevi ljudi danas dogovaraju susret

Liga socijaldemokrata Vojvodine sledeće nedelje odlučuje koga će podržati

Ostavite komentar


  1. Imaće možda 5000-6000 glasova od Čankovih ljudi. Tako da ovo u biti ne menja ništa.

  2. Vi dok se ispitate medjusobno, izbori ce proci.Politicki program opozicije je jedno veliko nista.

  3. Može GO LSV, posle razgovora sa Vukom J., doneti kakvu hoće odluku na predlog Čanka, a po meni u opciji su dve varijante, prva da podrže kandidaturu Jeremića i druga da se kandiduje sam Čanak; članstvo i simpatizeri Lige (koji su od osnivanja žestoki protivnici Slobodana M. i njegovih satelita) će glasati prema osećaju, a ja verujem da će većina glasati za jedinog pravog demokratskog proevropskog budućeg kandidata za Predsednika Srbije Sašu Jankovića…

  4. I Čanak a i Jeremić sigurno imaju jedno drugom šta da kažu. Mogli smo onda onako a mi smo prošli danas ovako. Imali su šansu posle 5.oktobra, videli smo ih kako su vladali.
    Posebno zameram Nenadu što je od ove države 2000.te napravio dva javna servisa …
    Oni su kao politicari sramota!

  5. Sa svakim novim partnerom i novom podrškom Janković i Jeremić moraju da proširuju svoj program i to će im predstavljati problem kasnije.

  6. Canak je sam pre neki dan izjavio da ne mogu da stupe u kontakt sa polovinom njihovih clanova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.