Čedomir Jovanović upozorio i vlast i opoziciju da prestanu da dele društvo

Ostavite komentar


  1. cedo pa jesi li onda za to da nasi upadnu na jug i procesaljaju malo albance, cuo sam da isticu svoje zastave, da ne placaju struju i tako to? ili ces onda apelovati da se malo smirimo, dok ne vidim da apelujes na crnogorce da se malo smire?

    1. Ili mozda Cedo da barem na svom izbornom mestu ove izbore osvoji bar 3 glasa u odnosu na prosle gde je dobio 0, onda ce imati kredibilitet da nesto ovako kaze.

    2. Ovaj je umislio da je regionalni „glas razuma“. Poziva vlast i opoziciju u Srbiji na dijalog, a on bi valjda da bude medijator.

  2. Sve u pravu Ceda!Ovo me podseca na „DOS“,kada su se okupile stranke,koje uopste nisu imale dodirnih tacaka-setimo se samo Djindjica i Kostunice!Tako je i sada!Nema u opoziciji coveka ili partije,koji su u stanju da Srbiju drasticno promene!Sve je to nalik Vucicu,a u nekim pitanjima poput ratnog zlocinca seselja!

  3. Čedomir Jovanović traži samo šansu kako bi dobio koji politički poen. Mada on dobro zna da je vlast koliko puta zvala opoziciju da se dogovore kada su izbori u pitanju.

  4. Ko te ne zna glasom bi te platio. A ovi sto znaju ko si znaju da si ti znao Legiju i Cecu, znaju da si Kosovo video preko razglednice i znaju da si u vučijem taboru ovca, a u ovčijem toru vuk.

  5. Nekad bio cool ovaj Ceda,dok nije napravio firmu od 200 radnika,sad mora da se slizuje sa Vucicem,a inace upozorava i vlast i opoziciju,zanima me samo na kojoj je strani on,drago mi je sto ce zesce da pukne na izborima…

  6. Ceda je odradio intevju u milogorskom rezimskom glasilu samo tako. Bravo. Sam Milo tesko da bi bolje odradio, sve je navedeno, i velikosrbijanizam, i pljuckanje na racun SPC, Srbije,… Naravno za Mila i njegov rezim nije nasao ni jednu zamerku a i kako bi kada su isti prosto savrseni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.