Čedomir Jovanović: Zvao sam Vučića da mu sve ispričam

Ostavite komentar


    1. prosto covek da mu svaku rec poveruje , ma svako slovo, kad ga vidi ovako nemocnog , zalosnog na slici. Predsednice, pomozi mu . Nevin je on! Jadnicak

      1. Své po zakonu mora da se uradi Jovanovicu. Policija, sud I zatvor?
        Sta se vadi na porodicu. Ovo nema blage veze sa njegovoj poridicom. Zena, TA Jelena Gora nego on. Zatvor za oboje.

      2. Normalan kraj političara koji je od politike napravio biznis ,zgrnuo pare i potrošio u luksuzu,ojadio ljude i državu,ulagao se vladajućoj stranci i pokazao totalni nemoral. Ssmo nestanak sa javne scene da ne sramoti političare.

        1. Šta ste očekivali od njega od njegovog „Izlaska“ odn napuštanja DS svo njegovo bistvovanje je bilo mešetarenje usput „Prolivanja ogromnih količina Fekalija“ po svojim dojučerašnjim kolegama, Ali polako je prilazio onima proti kojih se do juče borio..

          POLITIČKI GOVNAR I POLITIČKI GLINMOL…

          A svaki minut na političkoj sceni je debelo naplatio… POLITIČKO GOVNO

    1. A jesi li zvao Čanka, on zna šta u takvoj situaciji treba činiti.

    1. Ovo je moralna nakaza. Šta će on sutra reči svojoj mnogobrojnoj deci, ko je i šta je on. Ja bih se zabrinuo, ali njega to ne dotiče.

  1. Treba ignorisati ovakve persone i ne davati im prostora u medijima

    1. Da postoji pravna drzava,a ne postoji od 90 godine,ovakve ljigavce,ulizice i poltrone niko ne bi spominjao,ali najzalosnije je to sto mu iz vlasti omogucavaju da se eksponira i politicki opstaje i ostaje i parazitira i profitira vec decenijama iako je dobio 0,2 odsto glasova na izborima i to ne sam,nego sa raznim“udruzenjima“ i „organizacijama“!

  2. Iz ove izjave sigurne su dve stvari.
    Predsednik se zabrinuo samo zato što će neko likovati nad situacijom. Ko? Opozicija? Onda to potvrdjuje da Č.Jovanović nije više opozicija SNS-u nego satelit.
    Drugo, od svega što se desilo predsednika-pravnika je zanimalo samo nečije likovanje a ne i gomila prekršajnih i krivičnih dela koje je izvršio Jovanović.
    Mašala.

  3. Čada je zvao ove od gore s kojima ne sarađuje da ovaj ne bi neko slučajno tamo vamo nešto, jer nema smisla. Onaj je rekao da razume i: „U redu je, petak je, ne dam reket, ne dam zebru…“ Šta kome nije jasno?

  4. Cedo! Daj i meni broj vucicevog telefona da ga i ja nazovem kad nesto uprskam.Mozda i meni da savet sta da radio.

  5. Djindjić bi se ponosio tobom da nam je živ. Unapredio si demokratiju do zavidnih visina, a i moral ti je upadljivo za respekt.

  6. Ispasce na kraju da se Cedin poslovni partner, okliznuo na koru banane, i pao na Cedin reket, jedno 5-6 puta, za 2 minuta.

  7. Siroti Čedić žalio se svom očuhu Aleku da je bio nestašan i da je ostao bez uhlebljenja, ne brini Čedić dobićeš novu šljakicu… viši samostalni referent za španovanje reketa teniskoj reprezentaciji Srbije, a što se tiče onog bahatog građanina koji ti se zaleteo glavom na reket procesuiraćemo ga ,samo ti meni budi poslušan i odan pa će sve doći na svoje mesto.

  8. Žalosno da ne shvataš da si odavno završio svoju političku karijeru,kada i ti moraš da se već dugo dodvoravaš i poltronišeš „Šefu“.Jadno i otužno.Ostavlja gorak ukus u ustima.

  9. Kakav slom od države, zvao predsednika i ministra da bi zahtevao da se sve radi po zakonu !

  10. I dalje isprazni tekstovi o tom dogadjaju? Gospodo novinari, ako nemate sta da napisete, nemate dovoljno informacija ili neki drugi razlog, napisite samo naslov: Cekamo da predsednik Vucic objasni sta se desilo tog dana i ko je kriv.
    Dosta vise zamajavanja sa polurecenicama Cede Jovanovica.

    1. Katastrofa I od naseg novinarstva!
      Trebaju vam sve generalije da bi covek rekao, bas tako!
      Svasta!

  11. A ovko policija radi kako hoće?Daj telefon da i ja pozovem kada zatreba.

  12. Koji je broj AV gde mi obični građani ga možemo nazvati da mu sve ispričamo

    1. Važno je da AV ima brojeve telefona svih građana, od baba Mice do kovid bolnice. Nama i da imamo njegov broj, to ništa ne vredi. Ne zanimamo ga ič, osim kad treba da se gomilamo u redu za umiranje od korone.

  13. Oliver Mandić, Biljana Srbljanović, Aca Lukas, Sergej Trifunović, Čedomir Jovanović… sve jasno, Beli prah je čudo!

  14. Niko ne pita odakle porodici Jovanović toliki poslovni prostor I na takvoj lokaciji! Zaradio Čeda?

  15. Sifrovana komunikacija medju Partnerima za citaoce nerazumljiva.

  16. Ja stvarno ne razumem..da je Vučoć neki sultan koji kažnjava,oprašta i sudi pa ajde…ovo bi trebala biti nekakva država koja ima sudove,tužitelje i advokate…pa i ovo što je objavio govori više o Vučiću nego o Čedi

    1. Koga vise Ceda interesuje, da bas si zvao Vucka.. nema on nista pametnije da radi nego da se tobom bakce. U stvari koji si ti vise faktor, mozes da zoves Sonju Biserko ili Vesnu Pesic.

  17. Treba ovog tipa i njegove dogodovštine prepustiti tabloidima. Treba ga maksimalno ignorisati, ako ne zbog drugog ono iz higijenskih razloga.

  18. OSOBA BEZ SVESTI I SAVESTI. PUNE SU STRANKE TAKVIH.
    GADI MI SE I DA ČITAM, DOVOLJNO NASLOV DA VIDIM.

  19. Kad imaš takvog “vođu“ (aktuelnog i mnoge prethodne) onda je ovo čovekoliko biće potpuno očekivana pojava u društvu.

  20. Cedo jesi li zvao svog prijatelja Vucica da mu kazes kako si izbacio coveka iz sobe na infektivnoj klinici pod temperaturom koga su nakon toga prikljucili na kiseonik da biti dobio sobu u kojoj je bilo tro kreveta a po tvom dolasku jefan su izbacili da bi se sirio i da si lezao na krevet coveka koga su izbacili i hteli da prebace na Bezanijsku kosu ali zbog tezine prebacili ga na vise spratove bolnice.

  21. Hajde da vidimo sta je izajvljeno pre deset dana (!)
    „Vrše se provere događaja, u toku je prikupljanje obavestenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanete povrede, uzimaju video snimci – rekla je portparolka tužilaštva Maja Delić.
    Ona je naglasila da krivični postupak još nije započet, a da će se o daljem postupanju odlučiti kada policija obavi sve naložene provere. “
    Koliko to treba policiji ituzilastvu „da se prikupe dokazi“ i da policija obavi „sve nalozene provere“?! Koga to pravite vise ludim u ovoj zemlji drugovi i odjednom Ceda ima nesto da nam kaze po medijima ? Sta ima da nam kazu policija i tuzilastvo, sram vas bilo ! Molio bih da ne cenzurisete ako moze jer bi to bio veom rdjav znak.

  22. Kada sam prvi put gledao ˝Belu lađu´ , gledao sam to kao komediju i zezanje.
    Kada sam drugi put gledao ´Belu lađu´, pomislio sam: ˝Sve je tako˝.
    Kada posle ovakvih stvari vratim film, shvatim da nije tako. Gore je, i to mnogo.

  23. i da li se javio na telefon ili je mozda dao nekoj baba „seri“ da sa njom poprica?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.