Češki predsednik čestita Srbiji za to što ambasadu prenosi u Jerusalim

Ostavite komentar


  1. Komunoradikalizam ipak nije samo nas izum …mada je ovde u pitanju baš manjinski stav u Češkoj.

      1. Pa ovde se ni diktator nije nista pitao. Ameri mu ugurali sa strane preseljenje ambasade a za uzvrat je Srbija dobila penkalo i kljuc. A Izrael se zahvalio priznanjem Kosova. Nevidjen uspeh Vuciceve diplomatije.

      1. Slučajno imam podosta prijatelja koji su emigrirali u Češku za poslednjih 10 godina tako da u kontaktu sa njima imam informacije o stanju tamo…za razliku od tebe tastaturne nakarade koji možda i živi ovde ali kao da je pao s Marsa i blesa na komentatorluku u odbrani snosovske bande.

  2. Prenosi? Gde je nestala pismenost? Valjda preseljava! Sigurno neé ygradu Ambasade na natovare na voz ili kamion.

  3. Ovo vezano za tendere oko 5G mreze i ucestvovanja na njima kineskih i ruskih preduzeca vucic je u vasingtonu potpisao. To je takodje bilo u ovom sporazumu sa Kosovom.

  4. Lako je njemu da bude preglasan u Ceskoj, kad nije bio okruzen poltronima i klimoglavcima. Zato je Ceska danas tu gde jeste.

  5. Sta nam bre cestitas na nasoj sramoti. Bili smo prinudjeni. Premjestati ambasadu u Jerusalem, ciji status nije regulisan, i koji je Izrael okupirao (imaju rezolucije UN o tome) je jad i bijeda nase diplomatije. Sto bas sada? Pa mogli smo i sami to uraditi, da smo hteli, ranije, a ne pod pristiscima. Kao hvala za to, Izrael ce sada da prizna Kosovo!! ha ha. Nikad kraja ludilu.

  6. Ovaj jos nije dobio informaciju da Svedski Erikson instalira 5G mrezu u Moskvi, ni Rusi ni Kinezi nisu dobili taj posao

  7. Najbolji diplomatski potez srbije u poslednjih sedamdeset godina ,posle ovoga ni eventualni Bajden kao predsednik nam ne može ništa !

    1. Baš tako. Najpametniji potez. Od Broza smo uvek gradili koalicije sa „nesvrstanima“ koji su nas javno tapšali a tajno mrzeli, poput Gadafija, a da od svega toga skoro ništa nismo imali, osim što smo se svađali sa pola zapadnog sveta.

      1. Imali smo NAŠE firme koje su gradile i Libiju i Irak, NAŠE banke, a sada smo robovi… ma šta tebi objašnjavati …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.